Connect with us
Suzuki

Hírek

Debütál a Vision50

A hétvégén országos nyíltnapokon mutatja be a Honda az 50-es Víziót

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Honda

A Honda Vision50-es modellek megérkeztek Magyarországra: az aranyszárnyasok hazai képviselete december 16-án és 17-én, országos nyíltnapok keretében mutatja be új féldecisét.

A Vision50 büszke örökségre épül. Az első Honda robogó – az 1954-es Juno K – egy sor fejlett technológiát és anyagot tartalmazott, ezt a modellt követte négy évvel később a legendás négyütemű Super Cub. A világszerte 60 milliós példányszámban gyártott Super Cub a történelem legnagyobb számban eladott gépjárműve.

2012-ben a Vision50 azért jött létre, hogy lehetővé tegye a megbízható szabadidős motorozást vonzóan alacsony áron. A robogó napi használatra készült széles vevőkör számára, a fejlesztés során különösen kiemelten kezelték az olyan szempontokat, mint tartósság, megbízhatóság, biztonság és könnyű használhatóság. A gyártó szerint nyomatékos és alacsony fogyasztású befecskendezős motorjával, stabil és könnyen motorozható vázával, a kombinált fékrendszer biztonságával a kisebbik Vision intelligens és megnyugtató választás az 50 köbcentiméteres robogók piacán.


Két liter alatti(!) fogyasztást pletykálnak az új Visionről…

Vonzó jellemzői ellenére ezt a robogót úgy tervezték, hogy használatát széles vásárlóréteg engedhesse meg magának. A két robogó – a Vision50 és a nagyobb teljesítményű Vision110 (teszt) fejlesztése párhuzamosan történt. Az eredmény mindkét robogó esetében egy alacsony költségű, minőségi jármű lett.


A kereskedések pénteken este hat, míg szombaton délután öt óráig várják az érdeklődőket

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending