Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Debütál a Vision50

A hétvégén országos nyíltnapokon mutatja be a Honda az 50-es Víziót

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Honda

A Honda Vision50-es modellek megérkeztek Magyarországra: az aranyszárnyasok hazai képviselete december 16-án és 17-én, országos nyíltnapok keretében mutatja be új féldecisét.

A Vision50 büszke örökségre épül. Az első Honda robogó – az 1954-es Juno K – egy sor fejlett technológiát és anyagot tartalmazott, ezt a modellt követte négy évvel később a legendás négyütemű Super Cub. A világszerte 60 milliós példányszámban gyártott Super Cub a történelem legnagyobb számban eladott gépjárműve.

2012-ben a Vision50 azért jött létre, hogy lehetővé tegye a megbízható szabadidős motorozást vonzóan alacsony áron. A robogó napi használatra készült széles vevőkör számára, a fejlesztés során különösen kiemelten kezelték az olyan szempontokat, mint tartósság, megbízhatóság, biztonság és könnyű használhatóság. A gyártó szerint nyomatékos és alacsony fogyasztású befecskendezős motorjával, stabil és könnyen motorozható vázával, a kombinált fékrendszer biztonságával a kisebbik Vision intelligens és megnyugtató választás az 50 köbcentiméteres robogók piacán.


Két liter alatti(!) fogyasztást pletykálnak az új Visionről…

Vonzó jellemzői ellenére ezt a robogót úgy tervezték, hogy használatát széles vásárlóréteg engedhesse meg magának. A két robogó – a Vision50 és a nagyobb teljesítményű Vision110 (teszt) fejlesztése párhuzamosan történt. Az eredmény mindkét robogó esetében egy alacsony költségű, minőségi jármű lett.


A kereskedések pénteken este hat, míg szombaton délután öt óráig várják az érdeklődőket

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending