Csatlakozz hozzánk

Hírek

De hová lett Yamaha City?

A napokban többen kérdezték tőlem, hová tűnt a Yamaha City. Jogos kérdés, hisz a Lehel úton már tényleg nincsenek, de akkor hol vannak?

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ne aggódjon senki, nem csuktak be, sőt! Az elmúlt években a City a Yamaha egyik komoly fővárosi pillére lett, rengeteg elégedett ügyféllel, akik természetesen vissza is járnak hozzájuk. Ők pedig hozzák (akár csak Nyuszi a Micimackóban) barátaikat, ismerőseiket és üzletfeleiket, tehát nincs mit tenni, kinőtték magukat. Ahhoz, hogy mindenkit úgy szolgáljanak ki, ahogy a csapat szeretné, úgy gondolták nagyobb és rendezettebb helyre van szükség. Ezt meg is találták, még hozzá nem is olyan messze. Ha átnéznek a Dunán, talán még látják is régi helyüket. Tehát Pestről Budára vándoroltak, egész pontosan az Árpád fejedelem útjára, a Corinthia Aquincum Hotellel majdnem szemben. Nehéz elvéteni, mert ha a Margit híd felől jövünk a Yamah City az első “üzlet” jobb oldalon, ha pedig az Árpád hídról támadunk, szinte rögtön belebotlunk a szalonba. Az pedig, hogy Budapest egyik legforgalmasabb benzinkútja mellé költöztek, persze csak véletlen -mondta ezt mosolyogva Horváth Csaba, a Yamaha City feje. Nem baj ez, sőt igazából ebben rejlik a nagyok titka, hiszen a siker érdekében nem elég az olajfúró-torony, jó helyen kell vele túrni.

A szalon egyébként pazar lett. Mindennek bőven van hely, mindennek külön kis birodalma van, igazán jól érezheti magát mindenki ott. Azt mondták, hogy Europában csupán 10 szalon van, mely hasonló méretekkel és teljesen “Yamahásított” designnal rendelkezik. Nem kis szó szerintem!

Középen egy nagy kör alakú ügyintéző sarok (ez aztán a képzavar) áll, körülötte pedig mindenfelé motor-motor és motor. Na meg persze kiegészítők, olajok, illetve ruházat. Szóval “minden, mi szem szájnak ingere”, mondta volna Arany János, ha ma is élne és a Yamaha Cityben nézelődne. Valószínűleg ő is úgy érezné, hogy jó belépni hozzájuk, hiszen rögtön átjárja az embert a Yamaha-minőség eszenciája.

Természetesen mindez igaz a szervízre is. Teljes erőbedobással dolgoznak a fiúk és színvonalas új rendelőjükben várnak minden kedves beteg motort. Sajnos a csínos, olajos, szerelőruhás női ápolók egyelőre elmaradnak, de érjük be egyelőre a szakértő doktorokkal.

Új korszakot kezdett tehát meg a City, új helyen, új szalonban, új lehetőségekkel, de a régi, jól megszokott csapattal. Új címük tehát -tessék megjegyezni- 1036. Bp., Árpád fejedelem út 99.

Elérhetőségeik: (Tel: 06-1) 242-2434 Fax: (06-1) 240-5702

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending