Csatlakozz hozzánk

Akciók

Dainese Yu Lady női bőrruha

Virágos, csajos, szexi, biztonságos, motoros, kényelmes és egyedi.. mi kell még lányok?

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Virágos, csajos, szexi, biztonságos, motoros, kényelmes és egyedi.. mi kell még lányok?

A Dainese Yu Lady kollekció nem újdonság, tavaly is létezett már a piacon. Más kérdés, hogy egész évben szinte lehetetlen volt hozzájutni a Karasnában, mert érthetetlen módon a Dainese-nál sem tartottak belőle. Most viszont ideje korán rendeltek a srácok a női ruhákból és aki siet, megkaparinthatja magának vagy párjának a létező legszebb női bőrruhát.

Hiába a Dainese-nál tudják mi a dörgés. Arról kár is írnom, hogy minőségre és biztonságra a legjobbat kapjuk az olasz márkától, de jó pár éve már a dizájnnal sem lehet problémánk. Igyekeznek a vicenzaiak nem csak a funkcióra, hanem a látványra is komolyan adni, hiszen divatos világunkban rettentő fontos szemponttá vált a kinézet. Ez így van jól, ne csak két lábon az utcán sétálva, hanem motoron is adjunk magunkra, nézzünk ki jól és stílusosan. A férfiak persze nem mindig törődnek ezzel, viszont a nők annál is inkább.


Istenkém…. 🙂

És ezt Európa csizmájában is tudják, sőt építenek is rá. Főleg mostanában, amikor legnagyobb örömömre egyre több nő dönt úgy, hogy nem csak az utasülésen valaki mással, hanem bátran, egyedül motorozik. A nők tehát egyre komolyabb vásárló erőt képeznek Európa szerte, és persze nálunk is és a Dainese valószínűleg ezért indított tavaly egy teljesen külön női kollekciót. Kesztyű (protektor nélküli), zárt és nyitott sisak, dzseki és persze egy- és két részes bőrruha képezik a Yu Lady névre hallgató szettet.

Hölgyeim, elsősorban most a bőrruhát akartam megmutatni nektek, aminek az apropója egy fotózás volt a Karasnában. Erről láthattok képeket a cikkben, amik remélem kellőképpen felcsigáznak titeket. És ha így van, akkor nyugodtan menjetek be az üzletbe és próbáljátok fel a ruhát, ha más nem, rólatok is legyen egy ilyen csábos, motoros fotó. Aztán ki tudja, lehet beleszerettek a ruhába 🙂

A ruhát a Karasna Motorosboltban találjátok

cím: 1132. Bp., Váci út 40.
tel.: 1/ 239-4964
e-mail: info@karasna.hu
web: www.karasna.hu

A képeket a Motoros-szivek női klub vezetője, Nyolczas Csabi barátom készítette a “lányairól”.
Ezúton is köszönöm neki!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending