Connect with us
Suzuki

Akciók

Dainese Outlet a MotoPartsShopban

Kifutó termékekkel, bemutató darabok hihetetlen áraival indul a MotoPartsShop.hu! Kesztyűk, aláöltözők, protektorok, nadrágok, dzsekik, cipők, bőrruhák, táskák… Vegyétek, vigyétek!

Published

on

mps dainese outlet
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Tehát minden, amit csak a minőségi olasz gyártó készít, kivéve persze a síléceket. A Dainese motoros ruházatot tekintve viszont tetőtől talpig válogathatsz (az erősen) leárazott holmik között: jellemzően 20-30, de akár 40 százalékkal olcsóbban is hozzájuk juthatsz a MotoPartsShop-on keresztül.

MotoPartsShop Outlet? Igen, az új motoros webáruház szuperszéles választékkal: brutális kínálat, olcsó és gyors, nézzetek szét! Nincs mitől félni, egyrészt mert a Dainese név garancia a minőségre, másrészről pedig az MPS boltjában minden motoros felszerelésre 14 napos pénz-visszafizetési és cseregaranciát kapsz. Ráadásul ha legalább két terméket rendelsz, ajándékot kapsz, a vásárlás mértékétől függően. Van még kérdés?! Hívd Zsoltit! 😉

Hamarosan minden termék megvásárolható lesz a motoros webshopban, amit láttok. A bemutatóterem címe: Bp. I. Ostorm u. 29, ahol kézbe is foghatjátok a népszerűbb termékeket rendelés előtt!


Szükséged lenne a Szaki tanácsára? Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Facebook.com/motorosbolt24

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending