Csatlakozz hozzánk

Akciók

Dainese outlet a Karasnában

Októberben minden kifutó, készleten lévő Dainese motoros felszerelést akciós áron vásárolhatsz meg a Karasna Motorosboltban

Közzétéve

ekkor

dainese outlet karasna
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A kedvezményes termékek között bőr- és textilnadrágok, illetve dzsekik, továbbá bőrruhák, kesztyűk, protektorok, bukósisakok, valamint csizmák és cipők is megtalálhatóak. A felszerelések részletes listáját mérettel, színnel és árral az outlet linkjére kattintva találjátok.

További hír még a Karasna háza tájáról – amiről már mi is beszámoltunk -, hogy újra indul a Karasna Akadémia (részletek), melynek keretében a motor szerelésében, műszaki állapotának megőrzésében, vagy fejlesztésében segítenek nektek. Az első előadást október 5-én (szombaton) tartják, “Minden, amit a motortárolásról tudni kell” címmel.

Rizoma újdonságok

Rengeteg Rizoma újdonság érkezett a Karasnába –  “ha szeretnéd a motorod kinézetét még szebbé varázsolni…”


A Rizoma kínálatában az alábbi termékeket találod: tükrök, indexek, kormány végsúly, markolat, kuplung- és fékkar, tankbetöltő, fékfolyadék tartály, rendszámtábla tartó, lábtartó, bukógomba, stb.

A kiegészítők a következő motormárkákhoz elérhetőek: Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, MV Augusta, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Online katalógus: karasna.hu/rizoma

A Rizoma termékekről érdeklődj:
Kovács Barbara
telefon: +36 20 399 8693
e-mail: barbara@karasna.hu

Comments

comments

Trending