Csatlakozz hozzánk

Tesztek

Czúni Laci Sprintere

Mercedes Sprinter 316 CDI

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Persze, hogy lehet ezt a motorszállítást profin is csinálni! A profi versenyzőknek teljesen átalakított motorszállítóik vannak, amihez már kezd hasonlítani ez az óriás Sprinter is. Ennek a hátuljába három krosszmotor szállítására kialakított hely került, ami fölött egy ágy is található.

Ezt már az oldalajtó felől lehet megközelíteni, ahol az átöltöző rész is van. Ide lehet pakolni a táskákat és utazni is tudnak a géppel, akár  6-an is.
A vezetőfülke teljesen széria, 3 üléssel ebben a sorban, amiből inkább 2 használható.

Ez Czúni Laci krosszpilótánk szállítójárműve, amivel a versenyekre közlekedik. Amolyan bázis szerepet tölt be a Sprinter a pálya szélén, ahol szerelnek, alszanak és a versenyen kívüli élet folyik.
De a mi szempontunk elsődlegesen a szállítás.

Ennek a hátulja speciálisan úgy lett kialakítva, hogy a versenymotorok  kényelmesen elférjenek benne. A rögzítésük is speciális, mivel nem spaniferekkel vannak kikötve a motorok, hanem a hátsókerekük egy kengyelbe van berögzítve, valahogy úgy, mint egy biciklitartó a közért előtt. Annyival azért biztonságosabb a rögzítés, hogy a betolt motorok kerekeit satuszerűen két pofa közé lehet szorítani, ami nem engedi megmozdulni őket.
Mivel nem mentünk ezzel a szállítójárművel, pontos használati adatokat nem tudunk, csak a szállítási képességeit fotóztuk le, ezért nem is részletezem tovább.

A szponzorok

Ha minden nap szállítanunk kell és aludni is szeretnénk az autóban, akkor így is lehet átalakítani egy hosszított és magasított Mercedest, krosszmotorok szállítására.

Comments

comments

Trending