Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Tesztek

Czúni Laci Sprintere

Mercedes Sprinter 316 CDI

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Persze, hogy lehet ezt a motorszállítást profin is csinálni! A profi versenyzőknek teljesen átalakított motorszállítóik vannak, amihez már kezd hasonlítani ez az óriás Sprinter is. Ennek a hátuljába három krosszmotor szállítására kialakított hely került, ami fölött egy ágy is található.

Ezt már az oldalajtó felől lehet megközelíteni, ahol az átöltöző rész is van. Ide lehet pakolni a táskákat és utazni is tudnak a géppel, akár  6-an is.
A vezetőfülke teljesen széria, 3 üléssel ebben a sorban, amiből inkább 2 használható.

Ez Czúni Laci krosszpilótánk szállítójárműve, amivel a versenyekre közlekedik. Amolyan bázis szerepet tölt be a Sprinter a pálya szélén, ahol szerelnek, alszanak és a versenyen kívüli élet folyik.
De a mi szempontunk elsődlegesen a szállítás.

Ennek a hátulja speciálisan úgy lett kialakítva, hogy a versenymotorok  kényelmesen elférjenek benne. A rögzítésük is speciális, mivel nem spaniferekkel vannak kikötve a motorok, hanem a hátsókerekük egy kengyelbe van berögzítve, valahogy úgy, mint egy biciklitartó a közért előtt. Annyival azért biztonságosabb a rögzítés, hogy a betolt motorok kerekeit satuszerűen két pofa közé lehet szorítani, ami nem engedi megmozdulni őket.
Mivel nem mentünk ezzel a szállítójárművel, pontos használati adatokat nem tudunk, csak a szállítási képességeit fotóztuk le, ezért nem is részletezem tovább.

A szponzorok

Ha minden nap szállítanunk kell és aludni is szeretnénk az autóban, akkor így is lehet átalakítani egy hosszított és magasított Mercedest, krosszmotorok szállítására.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending