Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Csúcsruha: az új Alpinestars GP Plus – videó

A csillagos márka bőrruha-zászlóshajóján túlmenően akciós egyrészessel is várnak a Motostar-ban

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Az új GP Plus 314.500 forintos ára azért nem túlzó, mert talán a legjobb bőrruhát kapod meg érte a piacon – a versenyzők tudják, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen a komfortérzetük a pályán… Az olasz márka új ruhája pedig mindent megtesz a kényelem és védelem érdekében:

A GP Plus-on kívül kapható szolidabb áron is minden igényt kielégítő, minőségi “csillagos” egyrészes bőrruha: a Motegi modellt most akciósan (257 ezer helyett) 218.450 forintért húzhatod magadra:

Ezen felül az Alpinestars kínálatának teljes skálája megtalálható a Motostarban, mint például a kesztyűk, csizmák, dzsekik, protektorok, vagy éppen a divatos motoros cipők, széles választékban:


– Motostar üzletbemutató ITT!

Egy kis cégtörténet

Az Alpinestars márkát 1963-ban alapította Sante Mazzarolo az olaszországi Asoloban. Eredetileg hegymászó- és síbakancsok gyártásával indultak – innen is származik a cég neve, amely az olasz “stella alpina” angol fordítása. Ami pedig nem más, mint egy világszerte ismert kis hegyi virág, amely a német nevéről azonnal eszébe fog jutni mindenkinek – az ugyanis nem más, mint az “Edelweiss”, magyarul a havasi gyopár.

A választék azonban hamarosan motoros csizmák gyártásával is kibővült. A termékek minősége és a márka okos sporttámogatása együttesen vezettek oda, hogy egymás után jelent meg olyan világbajnokok lábán, mint Roger DeCoster, Kenny Roberts vagy Mick Doohan. A kilencvenes években az Alpinestars kilépett a csizmagyártók sorából: ekkor a kínálatban minden létező motoros védelmi eszköz és ruha megjelent kesztyűktől a teljes bőrcuccokig.

Ma a vállalatot az alapító fia, Gabriele Mazzarolo vezeti, irodáik vannak Los Angelesben és Tokióban is – a főhadiszállás és a kutatási-fejlesztési részleg azonban Észak-Olaszországban maradtak. Az Alpinestars által fejlesztett légzsákos védelmi rendszer, a Tech Air Race System a legfejlettebb ilyen holmi a világon – mivel pedig a hegyi gyopáros logóval ellátott bőroverálokat ma is a legnagyobb nevek hordják, így például Marc Marquez 2013-as 337 kilométer/órás bukásánál a nagyvilág is megfigyelhette, mire képes a cucc.

Forrás: Onroad

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending