Connect with us
Suzuki

Kirakat

Csobbanjunk még egy utolsót!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Bizony az idei nyárnak lassan vége, de még egy jó kis hosszú hétvége áll előttünk, és ha hihetünk az időjárás előrejelzéseknek, kimondottan jó időt jósolnak. Ki ne vágyna másra ilyenkor, mint egy kellemes motoros kirándulás után egy hűsítő megmártózásra, ameddig erre lehetőségünk van.

Legutóbbi kapcsolódó cikkükben arról írtunk, hogy miért érdemes motorozás közben füldugót használni, most pedig arról lesz szó, hogy milyet használjunk, ha a bukósisakot levéve kedvünk támadna csobbanni egyet.

Legyen szó uszodáról, tóról, folyóról vagy tengerről, az úszás nagy élvezet. Viszont akár kedvtelésből, akár versenyszerűen úszunk, a fülbe jutott víz könnyen csökkentheti ezt az örömöt, hiszen zavaró nyomást, megváltozott hallást okozhat. Azon túl, hogy ez nagyon kellemetlen, a fülbe jutott víz révén gyulladásnak tehetjük ki a külső hallójáratainkat. Ennek kiváltói azok a baktériumok, amelyek a tengerekben vagy tavakban történő úszás során a fülbe jutnak. A szűk hallójárat nedves és meleg környezete nagyon jó körülményeket biztosít a gombák és baktériumok számára, amelyek megjelenését fájdalom, viszketés jelezheti, és legrosszabb esetben középfülgyulladás is kifejlődhet. Az ilyesfajta megbetegedést komolyan kell venni, ami orvosi kezelést igényel, így legjobb megelőzni azt. Erre kiváló eszköz az Ohropax Silicon Aqua füldugó, ami kimondottan úszáshoz készült.

Ahhoz, hogy a vizet a hallójárattól távol tartsuk, és gondok nélkül úszhassunk, az Ohropax Silicon Aqua füldugók használata ajánlott. Ez a világoskék füldugó rugalmas, könnyen formázható, hatékony védelmet biztosít a zaj, a víz és a szél ellen. A bőrbarát szilikon minden fülbe beleillik, és szárazon tartja azt, és egyben véd a zajtól és a széltől. Kimondottan kellemesen viselhető termék. Semmilyen ismert, allergiát okozó összetevőt nem tartalmaz.

Gyerekeknek, szűkebb hallójáratúaknak pedig az Ohropax Silicon Mini füldugó ajánlott úszáshoz, fürdéshez.

Tudtad?

Az Ohropax minőségi füldugói már több mint 100 éve bizonyítanak a piacon. A németországi gyártócég széleskörű palettája minden igényt kielégít a felhasználás célján át a füldugó anyagáig, így kaphatóak motorozáshoz, alváshoz, pihenéshez, úszáshoz/fürdéshez, koncertekhez, sőt még a repülési zajokat kiszűrő füldugók is. Felhasználási körüket tekintve felnőtteknek és gyermekek számára is alkalmas füldugók is vannak.

(x)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending