Csatlakozz hozzánk

Hírek

Csiszolt klasszikus: Harley-Davidson 1200 Custom 2011

Vaskos kerekek, sok króm, hátradöntött kormány, LED-es lámpa… Az új H-D Sportster Custom

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Kissé átdolgozta a milwaukee-i gyártó az 1200 Custom-öt: új külsővel, alumínium kerekekkel és Michelin gumikkal kelleti majd magát 2011-ben – és sokkal több krómozott alkatrésszel, mint például a nemrégiben bemutatott Blackline.

A szélesített sárvédő és a 16 collos vaskos kerekek büszke megjelenést kölcsönöznek az új Harley-Davidson 1200 Custom-nak, ami fiatalos színben tünteti fel a vasat. Az újdonság a 2011-es modellév közepén csatlakozik a H-D családhoz, melynek sajátosságai az új kerekek, a hátradöntött kormány és az átdolgozott LED-es hátsó lámpa.

A modell ugyan új külsővel rendelkezik, de alapjaiban megőrizte a Sportster gyökereit, hiszen benne is megvan a vaskos külső és a könnyed kezelhetőség kombinációja, valamint az amerikai V-Twin motorok nyújtotta érzés. Az Evolution blokk 1200 köbcentis, léghűtéses, hengerenkénti benzin befecskendezéssel. 98Nm maximális forgatónyomatékát 3.200 percenkénti fordulatszámnál adja le. Krómozott, küllős kerekek, az első és hátsó felni egyaránt 16 collos. Az elöl 130-as, hátul 150-es méretű Michelin gumik is újak, akárcsak a 39 milliméter átmérőjű első villa és a szélesebb villanyak. A futóművet áthangoltak az új kerekekhez és abroncsokhoz, a blokkot feketére fújták, a deklik krómozottak. A hátsó lámpa is újdonság: kisebb elődjénél és világos LED-es világítással szerelték. A 2011-es H-D Custom-höz szériában jár a kétszemélyes ülés ( 710mm-es ülésmagassággal),  a 17 literes üzemanyagtartály pedig nagyobb túrákra is elég lehet.


LED-es hátsó világítás és klasszikusan átformált Sportster “szemöldök” az első lámpán


Vaskos kerekek, bőséges krómozás

Comments

comments

Trending