Connect with us
Suzuki

Blog

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on!

Lépj be klubunkba a népszerű közösségi oldalon!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Mindennapjaink párhuzamos világa az internet, amely lassan sokak számára egyet jelent a Facebook-kal. A sikeres és szórakoztató közösségi oldal kétségtelenül a világháló csataterének egyik nagyhatalmává vált és ebből a háborúból mi sem kívánunk kimaradni. Ezért a hazai pálya mellett idegenben is harcolunk a motorok és és motoros felszerelések tesztjeit, ill. magát a motorozás világát kedvelő olvasók szórakoztatásáért.

Bár már korábban is küldtünk csapatokat a Facebook hadszínterére, Tesztmotor Pont Hu néven, de ezúttal egy rajongói klubot hoztunk létre: a Tesztmotor.hu fan club-ot. Ide várunk szeretettel minden Kedves TesztMotor Olvasót, akik regisztráltak már ezen a nemzetközi közösségi site-on. Ha még nem tetted meg, mindenkép érdemes, hiszen valóban nagyon szórakoztató dologról van szó, melynek segítségével szeretnénk kicsit összefogni az olvasótáborunkat. Megismerkedhettek velünk, a TesztMotor.hu csapatával, de ami még fontosabb, egymással, a többi motorossal, motorosbaráttal  is. Kirakhatjátok kedvenc tesztmotoros cikkeiteket, küldhettek ötleteket, linkeket is, miről olvasnátok szívesen. Továbbá kifejezhetitek tetszéseteket írásainkkal kapcsolatban, vagy fordítva. Reméljük, ez a klub segítségünkre lesz az olvasói igények és visszajelzések feltérképezésében és segítetek nekünk motoros oldalunk alakításában.


Csatlakozz hozzánk a világ legnagyobb internetes közösségének keretei között

Igaz, ez a rajongói klub már enged némi betekintést a kulisszák mögé, de majd mindenképp szeretnénk teret engedni az Így dolgozunk c. fotósorozatunknak ezen a fórumon, amely bemutatja, hogyan is telnek mindennapjaink, éjszakáink és nappalaink, hogyan nyúzzuk a motorokat és egymást. Ezen kívül persze hamarosan többféle fotót és videót is láthatsz ezen az oldalon, olyanokat is, amelyek nem biztos, hogy “normális esetben” megjelentek volna… Ehhez tökéletesen felszerelt fegyverarzenált biztosít a Facebook, ugyanis gyors és könnyen kezelhető. Ennek is köszönheti, hogy az utóbbi hónapokban elképesztő népszerűségre tett szert hazánkban is az egyébként amerikából származó website – akárcsak maga a net. A Mark Zuckerberg  által létrehozott hálózat először csak egyes egyetemek hallgatói számára volt elérhető, majd amerikai gimnáziumok is csatlakozhattak, 2006 óta pedig bárki regisztrálhat. Felhasználóinak száma 2008 elején már meghaladta a 70 milliót… Nagy divat tehát már nálunk is az oldal, olyannyira, hogy egyszer egyszer azt hiszem én magam is a Facebook-kal kezdtem napi világhálós tevékenységemet, a TesztMotor helyett – ez már komoly elismerés…


Képek, videók, kommentek, események – ami csak a cybertérbe belefér

Csatlakozz most: Tesztmotor.hu fan club


Na, például ezek a képek sem jelentek volna meg egy “normális” cikkben

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending