Csatlakozz hozzánk

Hírek

Családi örökség: a Street Triple is új arcot kapott

Viszlát dupla kerek lámpák: már a 675-ös nakeden sem köszönnek többé vissza

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az idei év egyik nagy durranása, a Triumph Speed Triple után annak kistesója, a 675-ös Street Triple is megkapta az új megjelenésű első lámpatesteket. Ezzel egy korszak zárul le hamarosan: az angol gyártó dupla kerek lámpás, “streetfighter-style” motorjainak időszaka.

A britek újfajta rosszfiús(?) márkaarculatának megfelelően a kisebbik Triple is részesült a ráncfelvarrásban, aminek legfontosabb újítása a típus valódi védjegye, az első lámpa formája. Akárcsak az 1050-es Speed esetében, a Triumph-tábor itt is két részre szakad: egyesek szerint egyenesen szentségtörés ez a megoldás, mások viszont ugyanúgy különlegesnek találják, mint a korábbi kerek szemeket.

Az első fényszórókon kívül a minőség emelése érdekében változtattak még például a kipufogórendszeren, de műszaki szempontból nem nyúltak bele a jól bevált koncepcióba: a 675 köbcentis háromhengeres továbbra is –  elegendőnek mondható – 106 lóerőt (@11.700) és 68Nm-nyi nyomatékot (@9.200) termel. Akárcsak a jelenlegi kivitel esetében, a jövő évi modellből is készül R verzió a sportosabb ambíciójú vagy a különlegességet kedvelő utcai motorosoknak. Utóbbit kicsit komolyabb, akár versenypályától sem visszariadó futóművel és fékekkel szerelik. Bár hivatalosan az új ábrázatú Street Triple 2012-es modell, de már idén nyártól itthon is kapható lesz…. Addig is érdemes a megszokott, legendás(?), kerek lámpás verzióval szimpatizálóknak befizetni egy példányra, hiszen kedvezményesen juthatnak a “régi” modellekhez. Az új Street Triple fekete, fehér, lila, az R pedig fekete (arany felnivel), fehér és vörös színekben kapható majd.


Szerinted rosszul döntöttek a Triumphnál, amikor “belenyúltak” a lámpába?


Már idén nyártól kaphatóak a 2012-es modellek

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending