Csatlakozz hozzánk

Akciók

Családi hétvége a Balaton körül

Motoros túra családi programokkal, a Karasna szervezésében

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Szöveg: Karasna

Úgy érzed, hogy motoroznál, de a családdal is kell tölteni egy kis időt? Most mindkettő teljesül! Vegyél részt velünk a Karasna családi hétvégén: motorozás és kalandpark!

1 nap: 

Indulás a Karasna Motorosbolt bázisáról, a 10-es úton a Pilist vesszük irányba. Az Üvegtigris méltán híres lakókocsiját megbámulva tovagurulunk, kulturális örökségeiről híres Zsámbék érintésével egészen az alcsútdobozi platánsorhoz. A Vértes déli lábánál elosonva csatlakozunk a 8-as számú főútra, majd Veszprémnél fogunk ebédelni a Betekints Étteremben. (10% kedvezmény a fogyasztásból a túrán résztvevőknek).

Ezután a Bakony és a Balaton-felvidék várakban és látnivalókban gazdag tájegységét szeljük át egészen a Sümegi várig. Innen már délnek tartunk a Balaton északi partján. Tihanynál átkompozunk Zamárdiba, és elfoglaljuk szállásunkat a Kocsi Csárda századforduló hangulatában, skanzen jeleggel megépített parasztfalucskájában. Ide javasoljuk a családtagokkal való találkozót, akik a M7-es autópályán gyorsan és kényelmesen utazhatnak.


Az útvonalért kattints a képre!

2. nap: a kellemesen eltöltött éjszaka és minden igényt kielégítő svédasztalos reggeli után egy egész napos családi program vár minket Zamárdi Kalandparkban. Belépőnkkel minden eszköz és program használható. Négyfős csoportokban képzett és rutinos animátorok segítségével évezhetjük a mókásnál mókásabb ügyességi akadályokat. Igény esetén gyermekek részére külön foglalkoztatásra is van lehetőség, míg a szülők (azaz mi) az akadálypályák egyikén válhatnak ismét gyermekké. A Parkhoz tartozó pizzériában-étteremben Karasna-belépőnkkel 20% kedvezményt kapunk az étel- és italfogyasztásból.


Egész napos családi program vár minket Zamárdi Kalandparkban

3. nap: az előző napi programokat kipihenve és a reggelivel a hasunkban indulunk neki a hazafele vezető útnak. Könnyed levezető túra ígérkezik a Somogyi-dombság keleti buckáin. Mint az abroszként meggyűrt alföldi táj terül el a vidék előttünk…

A 65-ös úton Tamásiig haladunk, ahol a Dél-dunántúli tájegység egyik legnagyobb összefüggő erdőssége szegélyezi utunkat.
 A 61-es út vonalán haladunk kitérővel az Ozorai kastély ódon épülete felé, majd a mezőföldi tájegység elérésével délnek vesszük az irányt, hogy a Duna alföldi szakaszának legnagyobb kanyarulatánál lévő Paksot elérjük. Megragadva a helyhez illő gasztronómiai kínálatot a hangulatos Paksi Halászcsárdában ebédelünk (túratársaink 10% kedvezményt kapnak a fogyasztásból). Utunk hazavezető része északnak tart egészen Budapestig a 6-os és az 51-es úton a Karasna Motorosboltig.


Az útvonalért kattints a képre!

Gyertek velünk és hozzátok a családot is erre a felejthetetlen hétvégére!

A túra ideje alatt lehetőség lesz Honda motorkerékpárok tesztelésére is (Crossrunner, CBR600F, Varadero, Transalp)

A túra időpontja:
2011 szeptember 23-tól 25-ig
Nehézségi szint:
közepes motorozási tudást igényel

Részvételi díj: Felnőtt: 19.500Ft / fő; Gyerekeknek: 3 éves korig ingyenes; 10 éves korig 12.000Ft


Részvételi díj tartalmazza
 a szállást 2 éjszakára
, a svédasztalos reggelit
, a kalandpark belépőt korlátlan eszközhasználattal
    és 20% kedvezményt a Kalandpark Pizzériájában


Túravezetők: Kürti Zsolt és Szögi Tamás

Jelentkezés és infó tura@karasna.hu mail címen, vagy a 06 20 454 94 97 telefonszámon.
Túráinkra HONDA TRANSALP XL700V motor bérelhető, valamint teljes körű utas biztosítás is köthető.
A bérlésről bővebb információ: Peresztegi Gáspár – motor@karasna.hu – 06 20 290 62 45

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending