Connect with us
Suzuki

Hírek

Csak egy nap az élet…

Jótékonysági gurulás: nagy nap volt ez a Pető Intézet sérült gyermekeinek

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A tavalyi évben először, és nagy sikerrel megrendezett Pető Intézetes motorozás után idén is megszervezték a jótékonysági gurulást. A cél most is az volt, hogy a beteg gyerekeket kimozdítsák valamelyest a küzdelmes hétköznapok egymásutániságából, hogy egy izgalmas élménnyel lehessenek gazdagabbak. Idén is ott voltunk a Villányi úton, ahol a motoros klubok képviselői mellett motorozó hírességek is kivették a részüket a felvonulásból.

“A gyermekek nagyon boldogok voltak, őszinte örömmel és lelkesedéssel vettek részt a motorozáson, és ahogy a szervezőktől megtudtuk, a tavalyi rendezvényt még karácsonykor is emlegették. Nagy motivációt jelent ez nekik, készülnek rá, hiszen fizikailag sokat kell dolgozniuk, hogy a motorokra felülhessenek. A szimulátorokról alig lehetett “leszedni” őket. Biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen rendezvény életre szóló élményt jelent nekik” – olvasható az esemény főtámogatója, a Honda közleményében.

A Honda egyébként átadta a szárnyas márka logójával díszített  ajándéktárgyakat (színezőket, macikat, röplabdákat és egyebeket), melyeket nagy örömmel fogadtak a gyerekek és a nevelők egyaránt.

Nem utolsó sorban az is nagyon fontos, hogy az egészséges emberek számára is legyen egy olyan pozitív kép, amely a segíteni akarást megalapozza. Bízzunk benne, hogy nagyon sok emberhez eljut a rendezvény híre és ami még fontosabb, az üzenete! Továbbá külön elismerést érdemel az ötletgazda-főszervező és egyben újságíró, Császár Klaudia munkája.


Balra Szabó Győző egy kissráccal, jobbra pedig Tóth Roland (Cimbi), aki korábban motoros rádiós műsort is vezetett


Jobbra Dörner György piheni ki a felvonulás fáradalmait – a gyerekek láthatóan nagyon élvezték a gurulást

Forrás: Honda Képek: TesztMotor.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending