Connect with us
Suzuki

Hírek

Crutchlow kézsérülés szenvedett, de nem akarja kihagyni Misano-t

Azt mondják az élet az, ami velünk történik miközben nekünk más terveink vannak – Hát a versenyzőknél úgy tűnik zajlik az élet rendesen

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az LRC Honda versenyzőjének Cal Crutchlownak vasárnap az edzőhelyén (nem edzés közben!) Olaszországban a bal keze megsérült. Hétfőn a kórházban ínszakadást diagnosztizáltak, amit azonnal össze is varrtak.

A kétszeres GP győztes ezután elment Parma városába a Mobil Klinika központjába, ahol személyre szabott sínt készítettek a kezére. Crutchlow bízik benne, hogy így nem kell kihagynia Misano-t.

Cal Crutchlow: „ Sajnos vasárnap szeletelés közben egy késsel belevágtam a bal kezem egyik ujjába, és mint másnap kiderült elszakadt az ínszalagom. Aludtam rá egyet, mivel nem tudtam, hogy ekkora a baj, de a vérzés nem állt el. Reggel első dolgom volt elmenni a Pistoia Kórház sürgősségi osztályára, ahol Dr. Riccardo Simonti azonnal kezelésbe vett, és összevarrta az elszakadt szalagot. Nagyon jó munkát végeztek. Azóta meglátogattam a Parma pálya szakemberét, aki sínbe tette az ujjam, hogy ne kelljen kihagynom a San Marino-i GP hétvégét. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű, de most is bele fogok adni 100 százalékot mint mindig, aztán meglátjuk, hogy sikerül.”

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending