Csatlakozz hozzánk

Hírek

Crutchlow kézsérülés szenvedett, de nem akarja kihagyni Misano-t

Azt mondják az élet az, ami velünk történik miközben nekünk más terveink vannak – Hát a versenyzőknél úgy tűnik zajlik az élet rendesen

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az LRC Honda versenyzőjének Cal Crutchlownak vasárnap az edzőhelyén (nem edzés közben!) Olaszországban a bal keze megsérült. Hétfőn a kórházban ínszakadást diagnosztizáltak, amit azonnal össze is varrtak.

A kétszeres GP győztes ezután elment Parma városába a Mobil Klinika központjába, ahol személyre szabott sínt készítettek a kezére. Crutchlow bízik benne, hogy így nem kell kihagynia Misano-t.

Cal Crutchlow: „ Sajnos vasárnap szeletelés közben egy késsel belevágtam a bal kezem egyik ujjába, és mint másnap kiderült elszakadt az ínszalagom. Aludtam rá egyet, mivel nem tudtam, hogy ekkora a baj, de a vérzés nem állt el. Reggel első dolgom volt elmenni a Pistoia Kórház sürgősségi osztályára, ahol Dr. Riccardo Simonti azonnal kezelésbe vett, és összevarrta az elszakadt szalagot. Nagyon jó munkát végeztek. Azóta meglátogattam a Parma pálya szakemberét, aki sínbe tette az ujjam, hogy ne kelljen kihagynom a San Marino-i GP hétvégét. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz könnyű, de most is bele fogok adni 100 százalékot mint mindig, aztán meglátjuk, hogy sikerül.”

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending