Csatlakozz hozzánk

Blog

Crossmotoros és tűzoltó egyben, ráadásul nő is? – Igen!

A Toyota kezdeményezése ez a roppant szimpatikus “MakeUp2Mud” elnevezésű mozgalom, amelyben crossmotoros hölgyeket mutatnak be, amolyan sorozat formájában.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Maga a MakeUp2Mud nagyjából annyit tesz, hogy a smink sárra cserélődik, ezzel is jelképezve a crossmotorozás műfaját. Ebben a részben egy Tina Carter nevű hölgyet ismerhetünk meg, ő egy 35 éves hivatásos tűzoltó aki persze fanatikusan szeret crossozni.

Amikor még kisiskolás korában megkérdezték Tinától, hogy mi szeretne lenni felnőttként, gondolkodás nélkül rávágta, hogy Rocky. Miután nemleges válasszal szembesült, jött a következő lehetőség, Rambo. Persze ez sem nyerte el a tanárok tetszését. A sors viszont úgy hozta, hogy nem sokkal ezután szirénákat hallott Tina, majd egyből be is villant neki, hogy ő bizony tűzoltó szeretne lenni.

Saját elmondása szerint megszámolni sem tudja, hogy hány embernek segített már, vagy milyen sok életet mentett meg. Egy cseppet sem zavarja, hogy az ilyen hőstettek jelentik az elvárást ebben a szakmában, valamint hogy különösebb elismerés nélkül kockáztatja az életét nap, mint nap.

Szeret segíteni az embereken, nem csak a tűzoltóságnál, hanem a motokrossz pályán is. Mindig is motorozni akart, de sajnos hiába könyörgött a szigorú édesapjának, mindig nemleges válaszba ütközött. Úgy tűnik végül Tina elég kitartó volt, mert 29 évesen teljesen önállóan, saját motorral, saját szállító furgonnal neki tudott vágni a sportnak.

Két évtizeden át imádta úgy a sportot, hogy egy percet sem ült motoron, amióta viszont saját maga is műveli, új szintre emelkedett a rajongása. Mindig is úgy érezte, hogy ez a sport fogja megmenteni az életét és nem adta fel addig, amíg el nem érte célját.

A videót elnézve megérte várnia, ugyanis hímeket megszégyenítő módon kezeli a motorját és egyáltalán nem tervezi, hogy egyhamar abbahagyná ezt az életstílust.

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending