Csatlakozz hozzánk
MPS AIRFORM

Hírek

CRF250L nyílt napok

A hétvégén bemutatkozik a Honda sokoldalú ár-érték bajnoka – kíváncsi vagy rá? (videóval)

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Ha melóba járós, városban rohangászós, mellékúton kirándulós, ösvényen szaggatós igényeid vannak, nem kell több motort venned, hogy kielégítsd azokat. A Honda újdonsága állítólag mindezt egy személyben tudja – a hétvégén országszerte megmutatja magát a CRF250L.

Bejelentése idején már bemutattuk a Honda új rohangálós-örömmotorját, a CRF250L-t. Ezen a hétvégén még jobban megismerhetitek a szárnyasok új negyedliteres endúróját, mivel CRF nyílt napokat tartanak a Honda márkakereskedésekben. Ez annyit jelent hogy július 20-án és 21-én (péntek-szombat) testközelből szemügyre vehető a modell, amely iránt komoly reményeket táplál a gyártó.

Őszintén szólva meg is van minden okuk a bizakodásra, mert az utcai CRF nagyon kecsegtető kis csomagnak ígérkezik. Egy könnyen kezelhető és sokoldalú bringáról beszélünk, minőségi alkatrészekkel és kedvező ár-érték aránnyal. A 250L ugyanis 1.220.000 forintba kerül, ami megközelítőleg egy felsőkategóriás 125-ös robogó árának felel meg (a márka kínálatában például az S-Wing). A Yamaha konkurens gépénél, a WR250X-nél pedig majd’ egymillióval olcsóbb… Igaz, a hangvillás funbike “versenyebb” technikával rendelkezik, de a Honda fékje és futóműve is igényes, ahogy a CBR250-esből származó (DOHC) blokk is – még ha nem is olyan erős. Egy top-B125-ös robesz áráért igen kedvezőnek nevezhető ez a csomag, már várjuk, hogy kipróbálhassuk – valószínűleg nem fogjuk megcáfolni az előző mondatot. Hogyha többre vagy kíváncsi, és személyesen szeretnél meggyőződni a fenti állításokról, akkor látogass el hétvégén valamelyik Honda kereskedésbe!

CRF250L bemutató

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending