Csatlakozz hozzánk

Hírek

CRF250L nyílt napok

A hétvégén bemutatkozik a Honda sokoldalú ár-érték bajnoka – kíváncsi vagy rá? (videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ha melóba járós, városban rohangászós, mellékúton kirándulós, ösvényen szaggatós igényeid vannak, nem kell több motort venned, hogy kielégítsd azokat. A Honda újdonsága állítólag mindezt egy személyben tudja – a hétvégén országszerte megmutatja magát a CRF250L.

Bejelentése idején már bemutattuk a Honda új rohangálós-örömmotorját, a CRF250L-t. Ezen a hétvégén még jobban megismerhetitek a szárnyasok új negyedliteres endúróját, mivel CRF nyílt napokat tartanak a Honda márkakereskedésekben. Ez annyit jelent hogy július 20-án és 21-én (péntek-szombat) testközelből szemügyre vehető a modell, amely iránt komoly reményeket táplál a gyártó.

Őszintén szólva meg is van minden okuk a bizakodásra, mert az utcai CRF nagyon kecsegtető kis csomagnak ígérkezik. Egy könnyen kezelhető és sokoldalú bringáról beszélünk, minőségi alkatrészekkel és kedvező ár-érték aránnyal. A 250L ugyanis 1.220.000 forintba kerül, ami megközelítőleg egy felsőkategóriás 125-ös robogó árának felel meg (a márka kínálatában például az S-Wing). A Yamaha konkurens gépénél, a WR250X-nél pedig majd’ egymillióval olcsóbb… Igaz, a hangvillás funbike “versenyebb” technikával rendelkezik, de a Honda fékje és futóműve is igényes, ahogy a CBR250-esből származó (DOHC) blokk is – még ha nem is olyan erős. Egy top-B125-ös robesz áráért igen kedvezőnek nevezhető ez a csomag, már várjuk, hogy kipróbálhassuk – valószínűleg nem fogjuk megcáfolni az előző mondatot. Hogyha többre vagy kíváncsi, és személyesen szeretnél meggyőződni a fenti állításokról, akkor látogass el hétvégén valamelyik Honda kereskedésbe!

CRF250L bemutató

Comments

comments

Trending