Csatlakozz hozzánk

Műhely

Apokalipszis utánra: Mad Max S1000RR…

A Continental abroncsgyártó és a német BMW motorkerékpár-kiegészítő specialista Wunderlich egyedi építést állított két kerékre: az S 1000 RR átalakítását a Mad Max filmek inspirálták…

Közzétéve

ekkor

continental bmw
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A „Mad Max” S 1000 RR különleges, matt színű fényezést kapott, az “off-road superbike” leghangsúlyosabb részét azonban a (hátul 180-as!) Continental TKC 80 terep-abroncsok adják. A gumigyártó igény szerint a nagytestű és nagyteljesítményű túraendurók számára fejlesztett ContiTrailAttack abroncsot is rendelkezésre bocsátja, szintén 180/55-ös hátsó méretben…

A kétkerekű alapkoncepcióját tavaly októberben dolgozták ki. A hannoveri abroncsszakértők valami különlegeset képzeltek el, a cél az volt, hogy stílusos módon mutassák meg a endurók esetében szokatlan méretű abroncsokat. Nicolas Petit francia formatervező asztaláról érkezett a BMW S 1000 RR típusára alapuló átalakítás. A motor a Wunderlich partnereitől származó, kiváló minőségű alkatrészekkel készült, Öhlins felfüggesztést kapott és Moto-Master féktárcsákat visel, de a Wieres hajtáslánc-technológiájából is profitál.

Finom részletek, minőségi alkatrészekből

Az irányítást a Magura markolatai segítik, miközben a motorhang-aláfestés fokozásáról a Remus által kizárólag ehhez a motorhoz fejlesztett rozsdamentes IDM superbike kipufogó rendszer gondoskodik. Az 1000-es sorozathoz kínált hatalmas repertoárból válogatva a Wunderlich egy teljesen átdolgozott “sportmotort” állított talpra, átalakított lábtartókkal, új üléskialakítással, valamint számos részlet, így például az ütésvédő burkolatok, az olajhűtő, valamint az állítható VarioLever kuplung- és fékkar átalakításával.

Közel 200 lóerő bütykös gumikra támaszkodva – a látvány nem mindennapos
A Continentalról

A vállalat a gumiabroncsaival, a fékrendszerekkel, a futómű és hajtástechnikai elemekkel, az adatátviteli megoldásaival, a járműelektronikákkal és technikai elasztomerekkel elősegíti a biztonságosabb közlekedést, ugyanakkor meghatározó partnere az autóiparnak a kommunikációs rendszerek fejlesztésében is. Jelenleg a Continental megközelítőleg 170.000 alkalmazottat foglalkoztat 46 országban.

Magyarországon jelenleg öt vállalattal, hét telephelyen képviselteti magát és közel
6.300 munkatársat foglalkoztat. Négy divíziója végez gyártó- és szoftverfejlesztési tevékenységet Budapesten, Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán. A gumiabroncs divízió 1991 óta van jelen a magyar piacon értékesítési irodával és regionális abroncsraktárral.

A gumiabroncs divízió a személy- és kishaszongépjármű-gumiabroncs, a haszongépjármű-gumiabroncs, valamint a kétkerekű-gumiabroncs üzletágakból áll. Mint a világ egyik vezető abroncsgyártója, 2011-ben több mint 8,8 milliárd eurós forgalmat ért el a világ 22 helyszínén jelen lévő termelő és kereskedelmi egységei közreműködésével, közel 41.000 munkatárssal.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending