Csatlakozz hozzánk

Akciók

Clover akció a Motoroázisban!

30%-os kedvezmény a Clover textil dzsekikre a héten!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Akár az őszi fáknak a sárguló levelek, úgy a motoros szezon végének is természetes jelenségei a leárazások, már ami a motorosboltok készletét illeti. Bár a Motoroázisban az egész idényben akció van, mivel minden héten biztosítanak kedvezményt valamely termékükre – most épp a Clover dzsekikre.

A Motoroázis egész szezonban tartó akcióiról korábban már beszámoltunk, ezen a héten a Clover textil dzsekiken a sor: 30%-kal kevesebb pénzért sétálhatsz ki bennük az ‘Oázis kapuján! Nem csak ezért éri meg most motoros kabátot vásárolni, mivel nemsokára itt az ősz, amikor már hidegebb szelek fújnak, különösen motoron.

Sőt, egyes Clover termékek esetében még nagyobb az engedmény, hiszen például a “HP” dzseki majd’ 50 ezer helyett mindössze 25 ezerbe kerül! Ugyanígy féláron adják a “Torreon” kabátot, amelyet 59.900Ft helyett csupán 29.900Ft-ért ölthetsz magadra, míg a “Zoom” kabátért 39.900Ft helyett csak 25.000Ft-ot kell a kasszánál hagynod. Ez utóbbi vízlepergető anyagának köszönhetően 50%-ban vízálló is, kivehető thermo béléssel és CE protektorokkal, sőt, mellényként is használható, mivel az ujjai lezipzárazhatók. A minőségre minden akciós dzseki esetében elegendő garancia a Clover kifejezés, az olasz gyártó motoros ruházata hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek – alapáron is, de érdemes inkább még a héten felkeresned a Motoroázist. Hogyha pedig megkérdeznék tőletek, honnan hallottatok erről az erősen “vásárlóbarát” akcióról, hivatkozzatok csak nyugodtan ránk 😉


A Torreon, HP és a Zoom dzsekik a Clovertől, mindegyiket rendkívüli kedvezménnyel vásárolhatod meg a héten!

Motoroázis

Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 138.
Telefon/fax: 465-0909, 465-0910
E-mail: info@motoroazis.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Web: www.motoroazis.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 8-18h
Szombat 9-13h
Vasárnap zárva

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending