Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Chrobák is csapatfőnök lett

A kispályás bajnokság soron következő fordulójának a KakucsRing adott
otthont. A Chrobák Team folyamatosan bővülő létszámmal jelenik meg a
versenyeken, ami ezen a hétvégén négy kategóriában hét versenyzőt
jelentett

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

A PW50 kategóriában négyen képviselték a csapatot. Kecskés Bence rutinját kihasználva, mindkét futamon a második helyet szerezte meg. Az éppen 7. életévét betöltött Vincze Martin mindkét futamban harmadik helyezést ért el. Várkonyi Tamás a negyedik helyért küzdött, amiről két tized másodperccel maradt le, így az ötödik helyen végzett. Az első futamon a rajtot követően az első kanyarban elesett Sándor Vencel, de visszaállt és befejezte a versenyt. A két futam végére összesítve hatodik helyen végzett.

A PW Special kategóriában a Chrobák Team először indított versenyzőt Nagy Attila személyében, aki az idei szezonban először állhatott rajhoz. Sajnos az első futam igen szerencsétlenül sikerült számára, technikai okok miatt a második pozícióból ki kellett állnia. A második futamon, harmadik helyen ért célba, így az összesítésben negyedik helyet szerezte meg.

A MiniGP kategóriában a csapatot Farkas Kevin képviseli, aki mindkét futamon, a harmadik helyen ért célba. Kecskés Bence MiniGP kategóriában is kipróbálhatta magát, ami igen sikeresnek bizonyult számára, hiszen a dobogó legfelső fokára állhatott két futamgyőzelme után.


A SSP300 rajtrácsán gyarapodott a létszám, nyolcan indultak. Győr Bálint határozott, folyamatosan gyorsuló motorozásával az ötödik helyet szerezte meg.


Chrobák János csapatfőnök így nyilatkozott: “Büszke vagyok a versenyzőimre, mindenki nagyon jól teljesített a hétvége folyamán. Bízom benne, hogy a következő dunaszerdahelyi versenyen, ismét hasonló teljesítményt tudunk nyújtani. Addig is folyamatosan edzünk és készülünk az ötödik verseny hétvégére. Nagy öröm számomra, hogy a gyerekek és szüleik megbíznak bennem és közös erővel versenyről versenyre fejlődni tudunk”


 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending