Csatlakozz hozzánk

Hírek

Chrobák is csapatfőnök lett

A kispályás bajnokság soron következő fordulójának a KakucsRing adott
otthont. A Chrobák Team folyamatosan bővülő létszámmal jelenik meg a
versenyeken, ami ezen a hétvégén négy kategóriában hét versenyzőt
jelentett

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A PW50 kategóriában négyen képviselték a csapatot. Kecskés Bence rutinját kihasználva, mindkét futamon a második helyet szerezte meg. Az éppen 7. életévét betöltött Vincze Martin mindkét futamban harmadik helyezést ért el. Várkonyi Tamás a negyedik helyért küzdött, amiről két tized másodperccel maradt le, így az ötödik helyen végzett. Az első futamon a rajtot követően az első kanyarban elesett Sándor Vencel, de visszaállt és befejezte a versenyt. A két futam végére összesítve hatodik helyen végzett.

A PW Special kategóriában a Chrobák Team először indított versenyzőt Nagy Attila személyében, aki az idei szezonban először állhatott rajhoz. Sajnos az első futam igen szerencsétlenül sikerült számára, technikai okok miatt a második pozícióból ki kellett állnia. A második futamon, harmadik helyen ért célba, így az összesítésben negyedik helyet szerezte meg.

A MiniGP kategóriában a csapatot Farkas Kevin képviseli, aki mindkét futamon, a harmadik helyen ért célba. Kecskés Bence MiniGP kategóriában is kipróbálhatta magát, ami igen sikeresnek bizonyult számára, hiszen a dobogó legfelső fokára állhatott két futamgyőzelme után.


A SSP300 rajtrácsán gyarapodott a létszám, nyolcan indultak. Győr Bálint határozott, folyamatosan gyorsuló motorozásával az ötödik helyet szerezte meg.


Chrobák János csapatfőnök így nyilatkozott: “Büszke vagyok a versenyzőimre, mindenki nagyon jól teljesített a hétvége folyamán. Bízom benne, hogy a következő dunaszerdahelyi versenyen, ismét hasonló teljesítményt tudunk nyújtani. Addig is folyamatosan edzünk és készülünk az ötödik verseny hétvégére. Nagy öröm számomra, hogy a gyerekek és szüleik megbíznak bennem és közös erővel versenyről versenyre fejlődni tudunk”


 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending