Csatlakozz hozzánk

Hírek

Chrobák nem képes nem nyerni

Chrobák már az utolsó versenyhétvége előtt elmondhatja, hogy (újra) az Alpok Adria bajnoka a Stock600-as kategóriában. Az ezzel kivívott EB futam részvétel azonban elmarad, mert nem rendezik meg a versenyt…

Közzétéve

ekkor

chrobak pring aa imrc 2014
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a másik nemzetközi, az IMRC bajnokság utolsó előtti versenyét a Pannonia-ringen. A Triumph csapata a két futamból egy versenyt tervezett a hétvégére, felkészülésként a két hét múlva a Slovakia Ringen megrendezendő utolsó Alpok Adria hétvége előtt. Chrobák János a terveknek megfelelően a szombati napon pole pozíciót érő időt futott, és a futamon is – magabiztos motorozással – az első helyen ért célba.

A hétvége során azonban szomorú hírt kapott a csapat. A minden évben megrendezett Európa Bajnoki futam az idén elmarad. Chrobák az idei Alpok Adria bajnoki címével ismét kvalifikálta magát az EB-re, aminek eddig csak a helyszíne volt kérdéses – ám most eldőlt a sorsa. A Triumph Budapest csapata szomorú, hiszen a top10-be várta volna a Daytonát Chrobákkal a versenyen.

A Chrobák-Triumph egy összeszokott (nyerő) páros…

„Legelőször is, kicsit csalódott voltam amiatt, hogy elmarad az EB futam” – kezdte nyilatkozatát Chrobák. “Hétvégén hallottam a hírt, aminek nem örültem, mert tervben volt az indulás. De sajnos ezzel nem tudunk mit tenni, el kell fogadni. Ez viszont nem befolyásolta a mostani hétvégét, amire már úgy érkeztünk, hogy bajnok vagyok az Alpok Adria sorozatban, és jelentős előnnyel vezetem az IMRC bajnokságot. A Pannonia-ringen is sikerült a pole pozícióból indulnom, majd jó csatában megnyertem a futamot Győrfi Alen előtt. Mivel egy futamot terveztünk erre a hétvégére, így a vasárnapi versenyen nem álltam rajthoz. Készülünk a két hét múlva rendezendő záró futamra… Most is szeretném megköszönni az összes támogatómnak a segítséget. Főtámogatómnak, a Triumph Budapestnek, illetve a Marketprog Kft-nek, a Daráló Aprító Kft-nek, a Zenith Öhlins-nek, a Colony Cool Kft-nek, a Kristófy és Társának, a Paksi AMSE-nek és Greksa Attilának”

Chrobák nagy csatában kerekedett felül Győrfi Alenen

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending