Csatlakozz hozzánk

Hírek

Chrobák nem képes nem nyerni

Chrobák már az utolsó versenyhétvége előtt elmondhatja, hogy (újra) az Alpok Adria bajnoka a Stock600-as kategóriában. Az ezzel kivívott EB futam részvétel azonban elmarad, mert nem rendezik meg a versenyt…

Közzétéve

ekkor

chrobak pring aa imrc 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a másik nemzetközi, az IMRC bajnokság utolsó előtti versenyét a Pannonia-ringen. A Triumph csapata a két futamból egy versenyt tervezett a hétvégére, felkészülésként a két hét múlva a Slovakia Ringen megrendezendő utolsó Alpok Adria hétvége előtt. Chrobák János a terveknek megfelelően a szombati napon pole pozíciót érő időt futott, és a futamon is – magabiztos motorozással – az első helyen ért célba.

A hétvége során azonban szomorú hírt kapott a csapat. A minden évben megrendezett Európa Bajnoki futam az idén elmarad. Chrobák az idei Alpok Adria bajnoki címével ismét kvalifikálta magát az EB-re, aminek eddig csak a helyszíne volt kérdéses – ám most eldőlt a sorsa. A Triumph Budapest csapata szomorú, hiszen a top10-be várta volna a Daytonát Chrobákkal a versenyen.

A Chrobák-Triumph egy összeszokott (nyerő) páros…

„Legelőször is, kicsit csalódott voltam amiatt, hogy elmarad az EB futam” – kezdte nyilatkozatát Chrobák. “Hétvégén hallottam a hírt, aminek nem örültem, mert tervben volt az indulás. De sajnos ezzel nem tudunk mit tenni, el kell fogadni. Ez viszont nem befolyásolta a mostani hétvégét, amire már úgy érkeztünk, hogy bajnok vagyok az Alpok Adria sorozatban, és jelentős előnnyel vezetem az IMRC bajnokságot. A Pannonia-ringen is sikerült a pole pozícióból indulnom, majd jó csatában megnyertem a futamot Győrfi Alen előtt. Mivel egy futamot terveztünk erre a hétvégére, így a vasárnapi versenyen nem álltam rajthoz. Készülünk a két hét múlva rendezendő záró futamra… Most is szeretném megköszönni az összes támogatómnak a segítséget. Főtámogatómnak, a Triumph Budapestnek, illetve a Marketprog Kft-nek, a Daráló Aprító Kft-nek, a Zenith Öhlins-nek, a Colony Cool Kft-nek, a Kristófy és Társának, a Paksi AMSE-nek és Greksa Attilának”

Chrobák nagy csatában kerekedett felül Győrfi Alenen

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending