Csatlakozz hozzánk

Hírek

Chrobák: Motivál, hogy világbajnok a csapattársam

Chrobák János indul a Schmidt Racingnél a Supersport vb-n a világsztár Nico Terol MV-s csapattársaként, de csak az európai versenyeken

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A magyar csapat jövőre a 2011-ben a 125 köbcentisek között világbajnoki címet szerző Nicolás Terollal száll harcba a Supersport vb-n a minél jobb eredményekért, míg a spanyol világklasszis csapattársa Chrobák János lesz, aki a 2016-os szezonban induló Európa-bajnokságon (European Supersport) teljesít teljes idényt, azaz a világbajnokság 9 európai futamán áll rajthoz. Tehát míg Terol a világbajnokságon, addig Chrobák az Eb-n szerepelhet, MV Agustával – és “rövidesen folytatódik a csapat versenyzőinek bemutatása”.

Chrobák újra háromhengeressel megy, Triumph után most MV Agustával (a márka sikeres a WSSP-n)

„Nagy örömömre szolgál, hogy Nicolas Terol leigazolása után egy magyar tehetséggel megkötött szerződésről számolhatunk be” – mondta Balogh Róbert csapatmenedzser. “Chrobák Janival a nagyon sikeres idei szezon után 2016-ban is folytatjuk az együttműködést. Ahogy Nico esetében elmondtam, a csapatunk első futamgyőzelmét várom a világbajnokságon, addig Janinak stabilan a pontszerzők között kell majd végeznie. Természetesen nemcsak ők képviselik 2016-ban a Schmidt Racinget, hamarosan eláruljuk, kik lesznek Nico és Jani csapattársai, illetve azt, hogy versenyzőink közül ki melyik bajnokságban áll majd rajthoz”

Chrobák idén megnyerte az Alpok Adriát Supersportban, és egy vb pontot is szerzett Jerezben

„Idén úgy gondolom, sikerült a maximumot kihoznom a lehetőségeinkből, hiszen harmadszorra is megnyertem az Alpok Adria Bajnokságot, illetve megszereztem a csapat és magam első vb-pontját. Nagyon örülök annak, hogy ott lehetek jövőre is a csapattal, és a Supersport Európa-bajnokságon új célok, új kihívások előtt állok, amit izgatottan várok már. Harmadik év, harmadik motor, de remélem, hamar sikerül átállnom az MV Agustára” – nyilatkozta Chrobák. “Az, hogy Nico Terol lesz a csapattársam, hatalmas plusz motiváció a számomra, mivel ő egy sokat tapasztalt világbajnok versenyző. Április elején, az aragoni futammal csatlakozunk a világbajnokság mezőnyéhez, addig reményeim szerint több teszten is lesz alkalmam minél jobban felkészülni a 2016-os feladatokra, és igyekszem hamar felvenni a mezőny ritmusát”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending