Csatlakozz hozzánk

Hírek

Checa Diavelt tesztelt

A Superbike VB listavezetője kipróbálta a Ducati utcai zászlóshajóját: “mosolyogva szállt le róla”…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Carlos Checa, a Superbike Világbajnokság ducatis veteránja az angol versenyhétvégén hasznossá tette szabadidejét és kipróbálta a bolognaiak idei nagy durranását, a Ducati Diavel izomcirkálót – tetszett neki.

Elképesztő, hogy a 38 éves spanyol micsoda formában van ebben az idényben: két forduló után három győzelemmel és egy harmadik hellyel vezet összetettben: az első doningtoni futamon “csak” a dobogó alsó foka jutott neki. Bár Carlos már tavaly is villantott a “félgyári” Althea Ducatival (2010-ben bronzérmes lett év végén), de a vörösök gyári csapatának kivonulásával talán nem számítottunk ilyen sikerre. Igaz, az is nyílt titok, hogy Checáék minden támogatást (alkatrész, mérnökök) megkapnak a gyártól.

“El Matador” mindenféle feltűnés és sajtószenzáció mellőzésével tesztelte az Ördögi gépet Londonban, és a bennfentesek szerint mosolyogva szállt le róla. Elmondásuk alapján “Checának nagyon tetszett a vas. Habár csak a belvárosban gurult vele, azt mondta, élvezetes menet volt. Nagyon stabilnak tartotta a motort, ami hölgy utasának is elég kényelmesnek bizonyult (biztosan ő volt a fényképész – a szerk.). Ugyanakkor a hátsó ülés eléggé kicsi, ezért elmondása szerint vigyáznia kellett, nehogy elhagyja utasát 🙂 Mindent összevetve egy nagyszerű koncepcióként minősítette a Diavelt, amely egy igazi örömmotor” – efelől semmi kétségünk sincs, bár nem tudjuk mennyire elfogult, de Carlos Checa igencsak hiteles tesztelő – a Matador után várjuk a Doktor úr véleményét…


Carlos Checa Londonban randevúzott az Ördöggel


A veterán spanyol élvezetesnek tartotta a Diavelt – hiszünk neki

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending