Csatlakozz hozzánk

Hírek

Checa a motorkiállításon

Igaz nem az öregebbik, hanem az öccs, de ott lesz Checa is a budapesti motorkiállításon

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Igaz nem az öregebbik, hanem az öccs, de ott lesz Checa is a budapesti motorkiállításon

A márciusi motorkiállításon idén is sok érdekeset fogunk látni. Új modellek, versenymotorok, új kollekciók, tuning cuccok, TesztMotor stand (váúúú-óóóó-váááá !!!) és valószínűleg hírességből se lesz hiány. Ami az Ipone-t és forgalmazóját, a Motorparts-ot illeti, ebből a szempontból mindent elkövettek értünk. Egy igazi superbike versenyzőt hoznak el nekünk a Yamaha City-vel, DangerBikes-szal és Kovács Nikiékkel közös standjukra.

Ő nem más, mint a nagy öreg, Carlos Checa öccse, David Checa. A 29 éves versenyző megjárta már a 250-es világbajnokságot, volt tesztpilóta, volt endurance bajnok és versenyzett SuperSport és Superbike futamokon is, sőt jelenleg is a WSBK-ban vitézkedik egy magán Yamaha nyergében (GMT 94 TEAM). Komoly eredményeket viszont inkább hosszú távú versenyeken ért el, hiszen több ízben sikerült megnyernie az oscherslebeni, a Bol d’Or-i és a híres Le Mans-i 24 órást is. Lényeg a lényeg, tudja hogyan kell húzni a gázt, és bár nálunk kevesebben ismerik, mindenképp a motorsport nagy alakja.

Na szóval ő lesz ott az idei motorszalonon, lehet tőle aláírást, plakátot kérni, sőt aláírt plakátot, lehet tőle kérdezni vagy akár fotózkodni vele. Viszont nem lesz végig ott a rájder, pénteken délután 1-től, illetve szombaton 10-15 óráig lehet őt “zaklatni”, természetesen a Motorparts standján . Ha ott vagytok, mindenképp menjetek oda hozzá!

Comments

comments

Trending