Csatlakozz hozzánk

Tesztek

Régi álmok, új remények – Bitter Sándor ezévi tervei

Bitter Sanyi mesél az idei terveiről.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

TM: -A tavalyi súlyos bokasérülésed után, nem túl fényes szezont tudhatsz magad mögött, sokan már el is felejtettek, és azt gondolták visszavonulsz a versenyzéstől. Hogy is van ez?

 

B.S.: -Erről szó sincs mondja Bitti kicsattanó örömmel. A lábsérülésem hál istennek már nem gátol semmiben, egy piszok kemény felkészülés után, nagy reményekkel várom az idei szezont az angol Ice Valley SpeedFreak csapat színeiben, egy új GSX-R 1000-s Suzukival nekivágok a világ három leghíresebb utcai versenyének.

Ezek konkrétan a Northwest 200, a Man szigeti TT és az Ulster GP. Egyébként hozzátenném, hogy nem csak a tavalyi, hanem a tavaly előtti szezonom is minősíthetetlenre sikerült. Talán épp ez ad erőt ahhoz, hogy gőzerővel bebizonyítsam magamnak, hogy még tudok jó versenyző lenni. Jó lenne megint úgy menni, mint 2003-ban az AMA superbike Daytona 200-on, 2005-ben Oschersleben-ben a hosszútávú vb-n ahol 6. lettem, és 2006-ban amikor a Man szigeten is és a Macao gp-n is nagyon jól debütáltam. Azóta csak kudarc, kudarc hátán.

Ez a tavalyi felkészülés eredménye

TM: -Tervezel más versenyeket is idénre?

B.S.: -Igen, ha a lehetőségeim engedik a BSB azaz Brit Superbike Bajnokság superstock kategóriájában indulok jó néhány futamon és talán összejön, hogy a vb 5. helyezett RMT 21 csapat színeiben néhány endurance futamon is támadok, no meg persze itthon.

 

Daytona és Macau

TM: csapatépítésen nem gondolkodtál?

B.S.: -De gondolkodtam és meg is tettem az első lépéseket, bár még csapatról nem beszélhetünk a fő szponzorom a Systrend Zrt. Segítségével anyagi támogatást nyújtok motocross-ban Déczi Balázsnak és Czúni Lacinak, supermoto-ban Tóth Ádámnak és Lánczi Sanyinak, ezen kívül a lehető legtöbbet segítem Rosival Ágostont a BSB superstock szereplésében. Összeállt egy nagyon jó csapat, együtt edzünk, együtt készülünk. Támogatóim szinte változatlanok. Főszponzor Systrend Zrt, Magyar Suzuki Zrt. , Blackmotors, DangerBikes, Corsaro, és a Shox. Természetesen az egyesületem is maradt továbbra is a BrOrganisation, hiszen Bulcsú Rezsővel ez már egy évek óta tartó korrekt kapcsolat.
Köszönöm mindenkinek aki mellettem áll, remélem jó eredményekkel tudom meghálálni a segítségüket.

TM: Mi a következő lépés?

B.S.: -Ha minden ok, néhány spanyol  teszt február végén és látogatás a Northwest200 helyszínére egy fotózásra, ugyan úgy, mint 2006-ban a TT előtt.

Comments

comments

Trending