Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

A CB650R Fenic nyerte a 2021. évi „European CB650R Honda Customs” versenyt

Majdnem két hónapja indult az a verseny, ahol bemutattuk a Honda motorátépítő versenyére nevezett tíz legszebb Honda CB650R-t, különböző országok, kereskedések, különböző fantáziái alapján.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

A vállalat felhívására megannyi lelkes motorépítő nevezett a versenyre Franciaországból, Portugáliából, illetve Spanyolországból.

Annak dacára, hogy a rendezvény elmaradt, a Honda szerette volna megmutatni az európai motorosoknak, hogy milyen csodálatos ötleteket valósítottak meg a márkakereskedők. Ezért feltöltötte az épített motorok képeit honlapjára (www.hondacustoms.com), ahol a látogatók szavazhatnak az általuk legszebbnek ítélt gépre.

A Honda Motor Europe büszkén mutatja be az európai márkakereskedők által épített tíz legszebb CB650R-t

A különleges motorkerékpár a szavazatok 29 százalékát szerezte meg a Honda Customs weboldalán (www.hondacustoms.com ), egyedi mivoltához pedig az is nagyban hozzájárul, hogy a feltámadás szimbólumaként született meg, két évvel azt követően, hogy a Mototrofa műhelye porig égett.

  • A 2021-es „European CB650R Honda Customs” versenyt a Mototrofa nyerte
  • Két francia kereskedés, a Werther Honda és az Espace Motos végzett a második, illetve harmadik helyen
  • A győztest a 10 legszebb európai Honda-márkakereskedésben átépített CB650R közül választották ki
  • A Honda Customs honlapon bemutatott motorokra 7000 szavazatot adtak le a látogatók

Honda announce the best dealer-built custom CB650R

Amellett, hogy elképesztően modernnek tűnik, régi Honda modellek formajegyeit is magán hordozza. Az egykaros hátsó felfüggesztés és a kerék például egy VFR750-ről érkezett, míg az első felnit egy CBR900RR FireBlade-ről vették át a művészek. Egyedi viszont az ülés és a hátsó nyeregtakaró idom, s nem mehetünk el szó nélkül a Nexx Helmets 93-as fényezése mellett sem, hiszen Marc Márquez előtt tiszteleg és a Mototrofa alapításának évét idézi fel. A nizzai Werther Honda által készített CB650R BMX másodikként zárt, mindössze 12 szavazattal megelőzve a bronzérmet bezsebelő CB650R Four Limited Editiont, ami a szintén francia Espace Motos műhelyéből gördült ki.

Honda announce the best dealer-built custom CB650R

A Werther Honda CB650R BMX-et nevének megfelelően a kaszkadőrmutatványokra is képes kerékpárok inspirálták. Fényes, fekete fényezése, ugyancsak fekete első villája, valamint feltűnő, aranyszínű motorja és kerékgarnitúrája már önmagában is magával ragadó, pláne úgy, hogy fehér oldalfalú abroncsokkal és teljes Akrapovic kipufogórendszerrel fűszerezték meg a koncepciót. Hogy a gyorsulás is igazán magával ragadó legyen, rövidebb váltófokozatokat építettek be az alkotók.

Honda announce the best dealer-built custom CB650R

Az Espace Motos CB650R Limited Editionjét a legendás CB750 Four ihlette, innen a magasabb, laposabb barna bőrülés, a szembetűnő, zöld fényezés, a jellegzetes arany díszcsík és a klasszikus, nyolcvanas évekből származó, szárnyas Honda-embléma.

A Honda Customs honlap látogatói természetesen továbbra is megtekinthetik a 2021-es indulókat, ilyen formán kedvet kaphatnak a gyári változat megvásárlásához. A Neo Sports Café stílusban fogant, múltidéző megjelenésű, soros, négyhengeres erőforrással felszerelt CB650R elképesztően gyönyörű, alul elvezetett kipufogójával a hetvenes évek ikonját, a világszerte népszerű CB400F-et idézi.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending