Csatlakozz hozzánk

Műhely

Café Kedd: Speed Triple Type 35

A magyar Jakusa Design legújabb munkája a kőkemény utcai harcost faragta café racerré

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

– Café Kedd néven új sorozatot indítunk, melyben a Café Racer kultúra enciklopédiáját igyekszünk fellapozni. Hétről-hétre láthattok nálunk keddenként racer-csemegéket, de tanácsokat is adunk, illetve alkatrészeket is javasolunk az építéshez. A célunk, hogy hazánkban is minél nagyobb nyilvánosságot biztosítsunk ennek az arra érdemes műfajnak

Jakus Tamástól mostanában olyan klasszikusok átiratai jelentek meg keddi rovatunkban, mint az MZ TS, ETZ vagy Danuvia café racerek, most azonban egy frissebb, modernebb építés – vagy annak terve – szerepel. Nem is akármilyen gépet választott a dizájnguru, hanem a streetfighter műfaj megteremtőjét, magát a brit futballhuligánt, a sorhármas izomnaked Triumph Speed Triple-t.


A Jakusa Design-féle koncepció a 2008-2010-ig gyártott generáció egy darabját dolgozta át, a kávéversenyzős stílusnak megfelelően. Így kapott csutkakormányt, kurta ülést, rajtszámtáblát, kerek műszeregységet, “szalámi” kipufogót és szimpla első lámpát – ez utóbbiért talán kár, de sok-sok karbon(fólia?) kárpótol bennünket a “35-ösön”.


Épített-e közületek valaki már racert? Ha igen, leveled – képekkel – várjuk az info@tesztmotor.hu-ra, hogy szerepelhessen a Café Kedd-ben!

– a MotoPartsShopban profi, világmárkás, stílusnak megfelelő alkatrészek mellett szakmai segítséget kaphattok café racer (vagy scrambler) építéséhez

Kapcsolódó: Jakus Tamás interjú
www.jakusadesign.com

Comments

comments

Trending