Csatlakozz hozzánk

Műhely

Café Kedd: Ducati XDiavel by RSD

A Roland Sands Design mindig a legjobb módját találja meg annak, hogyan kell valamiből – igényes módon – még többet kihozni (videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

– Café Kedd néven új sorozatot indítottunk, melyben a Café Racer kultúra enciklopédiáját igyekszünk fellapozni. Hétről-hétre láthattok nálunk keddenként racer-csemegéket, de tanácsokat is adunk, illetve alkatrészeket is javasolunk az építéshez. A célunk, hogy hazánkban is minél nagyobb nyilvánosságot biztosítsunk ennek az arra érdemes műfajnak


Az új XDiavel önmagában is letaglóz, de Sands Úr mindig tudja, hova lehet fokozni a dolgokat. Most sincs ez másképp, mivel az RSD-féle XDiavel még a széria powercruiser-csodánál is látványosabbra sikeredett.


A bomba-összképet biztosító leglátványosabb módosítások az egyrészes “body kit”, azaz idomzat, az egyedi, 19 colos – saját márkás (RSD) kerekek – , a shotgun-stílusú kipufogó, valamint az egyedi metálfényezés.


Természetesen még egy rakás kiegészítő felkerült a vasra a vaskos RSD-katalógusból, mint a karok, markolatok, a kormány, a befogók, a csavarok, a pedálok, a tanksapka, a tartályok… A tükröket, a rendszámtartót és az indexeket viszont “lefelejtették” róla, pedig lett volna ilyen cuccuk is bőven…


– építettél már motort, és szép is lett? Ha igen, leveled – pár soros bemutatóval, ismertetővel és képekkel – várjuk az info@tesztmotor.hu-ra, hogy szerepelhessen a Café Kedd-ben!


– a MotoPartsShopban profi, világmárkás (pl. RSD!) alkatrészek mellett szakmai segítséget is kaphattok motorépítéshez

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending