Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Műhely

Café Kedd: Ducati XDiavel by RSD

A Roland Sands Design mindig a legjobb módját találja meg annak, hogyan kell valamiből – igényes módon – még többet kihozni (videóval)

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

– Café Kedd néven új sorozatot indítottunk, melyben a Café Racer kultúra enciklopédiáját igyekszünk fellapozni. Hétről-hétre láthattok nálunk keddenként racer-csemegéket, de tanácsokat is adunk, illetve alkatrészeket is javasolunk az építéshez. A célunk, hogy hazánkban is minél nagyobb nyilvánosságot biztosítsunk ennek az arra érdemes műfajnak


Az új XDiavel önmagában is letaglóz, de Sands Úr mindig tudja, hova lehet fokozni a dolgokat. Most sincs ez másképp, mivel az RSD-féle XDiavel még a széria powercruiser-csodánál is látványosabbra sikeredett.


A bomba-összképet biztosító leglátványosabb módosítások az egyrészes “body kit”, azaz idomzat, az egyedi, 19 colos – saját márkás (RSD) kerekek – , a shotgun-stílusú kipufogó, valamint az egyedi metálfényezés.


Természetesen még egy rakás kiegészítő felkerült a vasra a vaskos RSD-katalógusból, mint a karok, markolatok, a kormány, a befogók, a csavarok, a pedálok, a tanksapka, a tartályok… A tükröket, a rendszámtartót és az indexeket viszont “lefelejtették” róla, pedig lett volna ilyen cuccuk is bőven…


– építettél már motort, és szép is lett? Ha igen, leveled – pár soros bemutatóval, ismertetővel és képekkel – várjuk az info@tesztmotor.hu-ra, hogy szerepelhessen a Café Kedd-ben!


– a MotoPartsShopban profi, világmárkás (pl. RSD!) alkatrészek mellett szakmai segítséget is kaphattok motorépítéshez

 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending