Csatlakozz hozzánk

Blog

Café Kedd: Ducati Scrambler Café Racer

Rendhagyó café-rovattal jelentkezünk: bár ízlésről nehéz vitatkozni, de egy tökéletes gyári racer jön, egyenesen Bolognából – videóval

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

– Café Kedd néven új sorozatot indítottunk, melyben a Café Racer kultúra enciklopédiáját igyekszünk fellapozni. Hétről-hétre láthattok nálunk keddenként racer-csemegéket, de tanácsokat is adunk, illetve alkatrészeket is javasolunk az építéshez. A célunk, hogy hazánkban is minél nagyobb nyilvánosságot biztosítsunk ennek az arra érdemes műfajnak

A Scrambler (egyik) új variációját, a Café Racert pár hete mutatta be Milánóban a Ducati; nem volt titok, már előre, teaser videókkal harangozták be, hogy egy igazi kávéversenyzőt (is) faragnak a könnyed, “szabadságot sugárzó” életstílusmodellből.


Ha nincs kedved/időd racert farag(tat)ni, Borgo Panigale tálcán kínálja a megoldást. Kapsz az amúgy is stílusos alapmodellhez stílszerű csutkakormányt, annak végeire raceres tükröket, formás fart és rajtszámtáblát (ha kedveled a török Supersport világbajnokot, akkor a számmal is elégedett leszel), valamint fordított villát, mutatós felniket, számunkra kedves, kissé pannóniás fényezést.

Nem mehetünk el szó mellett a Termignoni kipufogó mellett, amit már szintén nem kell belealkudni a vastag kiegészítő katalógusból. Ugyanakkor nem is hárommillió környékén alatt lesz az alapára, mint az alapmodellé, ebben biztosak lehetünk (frissítve: 3.680.000Ft). Amúgy a 803 köbcentis Desmo L2-es blokk 75 lóerőt teljesít (erre a platformra épül az új 797-es Monster is).


Racing-benyomást kelt a – nagy Monstereken már bevált – lengővillára applikált rendszámtartó-megoldás. Meg tulajdonképpen az egész ízléses koncepció, úgyhogy – újmotor-létére – megérdemelten kapott helyet a rovatban. A vörösök másik milánói Scrambler-újdonsága egyébként a szintén tetszetős Desert Sled.


– építettél már motort, és szép is lett? Ha igen, leveled – pár soros bemutatóval, ismertetővel és képekkel – várjuk az info@tesztmotor.hu-ra, hogy szerepelhessen a Café Kedd-ben!

– café racer alkatrészek, kellékek, Biltwell racer-ruházat a MotoPartsShop-ban

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending