Csatlakozz hozzánk

Blog

Café Kedd: Deus ex Machina

Egy műhely, amely meg sem állt a világhírnévig: a most következő épített gépek jól mutatják, hogy ez nem lehet véletlen… (videóval)

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

– Café Kedd néven új sorozatot indítottunk, melyben a Café Racer kultúra enciklopédiáját igyekszünk fellapozni. Hétről-hétre láthattok nálunk keddenként racer-csemegéket, de tanácsokat is adunk, illetve alkatrészeket is javasolunk az építéshez. A célunk, hogy hazánkban is minél nagyobb nyilvánosságot biztosítsunk ennek az arra érdemes műfajnak

Akit valamennyire is érdekelnek az épített gépek, annak ismerősen cseng az “Időgép” kifejezés: ez az ausztrál műhely mára már nem csupán egy jól csengő márkanév a szakmában: a Deus ex Machina (szub)kultúrát teremtett, tehát a custom vasak univerzumában egy külön kis világot.

A manufaktúra világszerte elismert – stílusú és kidolgozású – gépek sokaságát faragta már, amire bizonyítékot jelentenek az olyan “gyári szerződések”, együttműködések, amit például a Yamahával kötöttek (lásd egy példaként az XJR1300 videót legalul), vagy legutóbb az olasz SC Project kipufogó céggel.

Most a teljesség igénye nélkül válogattunk a Deus ex munkáiból: scramblerek és café racerek szorgalmas munkával, finom stílusérzékkel, művészi kidolgozással, túlzások nélkül – valami ilyesmi lehet a világhírnév felé vezető út receptje, és persze az sem árt, ha van néhány mecénás, aki egyengeti ezt a rögös utat.
SC Project kipufogók teljes választéka széria motorokra ITT!

– ha Te is építettél már café racert (vagy hasonlót), várjuk szeretettel az info@tesztmotor.hu-ra, hogy itt szerepeljen!

– a MotoPartsShopban profi, világmárkás (pl. Roland Sands Design), stílusnak megfelelő alkatrészek mellett szakmai segítséget kaphattok café racer (vagy bármilyen custom) építéséhez: 20.9888.235

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending