Csatlakozz hozzánk

Blog

Café Kedd – Az ikrek harca: BOTTpower XR1R

Battle of The Twins, azaz az ikerhengeresek csatája – ezt az
elnevezést kapta az a custom bike, amit egy olyan mérnök
alkotott, aki Moto2, Superbike és Endurance versenycsapatoknál dolgozott
korábban (videóval)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

David Sanchez rendelésre épít egyedi motorokat és átalakító készleteket, ám ahogy elnézzük a képeket, a megrendelők igencsak hosszú várólistára számíthatnak. Az alkotó elképzelése egy 1:1 erő-tömeg arányú versenygép elkészítése volt, amihez egy Buell V-kettes erőforrást választott.


Az 1203 köbcentiméteres kéthengeresből 150 lóerőt sikerült kipréselni, így a cél egy 150 kilogrammos gépezet építése volt. Csak a kötelező tartozékok maradtak a motoron, sőt a tank és a faridom karbonból készült, így végül sikerült elérni a kitűzött célt!


Az egyedi váznak, a slick abroncsoknak és az Öhlins felfüggesztésnek köszönhetően az XR1R készen áll a versenyzésre, ami hamarosan meg is valósulhat. A motorépítő célja, hogy elindulhasson az Egyesült Államokban megrendezett tradicionális hegyi futamon, a Pikes Peak-en.


– Építettél már motort, és szép is lett? Ha igen, leveled – pár soros bemutatóval, ismertetővel és képekkel – várjuk az info@tesztmotor.hu-ra, hogy szerepelhessen a Café Kedd-ben!

– a MotoPartsShopban profi, világmárkás, stílusnak megfelelő alkatrészek mellett szakmai segítséget kaphattok motorépítéshez; Tel.: 20.9888.235

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending