Connect with us
Suzuki
just1 mx

Blog

Cafe Racer Sprint, a lóerők harca

Ahogy a mondás tartja: „Lengyel, magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát”

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Az előző hétvégén megrendezett Cafe Racer Sprint a Lengyelországi Czluchow városában, a Boogie fesztivál megrendezésében zajlott le, ahol nem csak a lóerők harca zajlott, hanem a verseny után egy hatalmas buli is, ahol minden bizonnyal az italok között nagy szerepet kapott hazánk nemes itala, a bor is.

A már tradicionális múlttal rendelkező lengyel barátainknál zajló nagyszerű motoros megmozdulás minden részlete igazi klasszikus hangulatot idéz. A  szalmabálákkal határolt pályán a táv negyed mérföld (bár kétlem, hogy pontosan ki lett mérve) s egy csinos hölgy indítja útjára az adrenalintól duzzadó ujjakat kockás zászlójával.

A rajthoz álló motorosokat természetesen párosával indítják, ahol mindenki a 60-as 70-es évek stílusában épített gépekkel és a korban hozzáillő megjelenéssel tűnik fel. Sokkal inkább szól ez a látványról és az érzésről – amit a korabeli vagány fiatalok tudhattak magukénak – mintsem egy vérre menő valódi versenyről, ahol az számít ki ér hamarabb célba.

A fotókról sajnos a benzin- és az égett gumi illata nem jön át, de egy valami igen: irigylésre méltóan jól érezték magukat mind a résztvevők, és a közönség tagjai is, ahol a legfiatalabb korosztályt sem hagyja hidegen ez a móka.

Az ilyen hangulatos rendezvényeket látva mindig felmerül bennem a kérdés: NÁLUNK  MIÉRT NINCS ILYEN RENDEZVÉNY?!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending