Connect with us
Suzuki

Kirakat

Café Kedd: ZARD Ducati Sport 1000

Minimális változtatás csak azért, hogy ami jó az még jobb legyen a kevesebb több jelmondat jegyében

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Ducati retro sportgépe mindig nagyon népszerű a motorépítők körében, hiszen már magában is egy remek café racer gyárilag. Minimális változtatásokkal talán szebbé nem is lehetne tenni, de jobbá igen.

Erre a célra szolgálnak azok a kipufogók, amelyek a motorkerékpárok teljesítményét növelik, súlyát csökkentik és még szépek is. Ilyen ez a ZARD titán kipufogórendszer is amely nagyon ritkán kerül fel egy ilyen gépre is, hiszen nagyon drága. Van egy csőhajlítóval készített olcsóbb változata is, amelyet már sok motoron látni, de ez a apró titán cső szeletekből készült igazi ritkaság. Most egy ilyen került a látókörünkbe, hiszen a MotoPartsShop.hu már ezeket a ZARD kipufogókat is be tudja szerezni.

A gyári oldalon ott van minden amit a Zard gyárt.

Ha valamelyik tetszik, akkor hívjátok Zsoltit! 06.20.9888.235

 

Az olcsóbbik rozsdamentesből készült kipufogórendszer sem olcsó, hiszen az is 562.000 Ft ba kerül, de ez a titán E tanusítvánnyal rendelkező DB killeres változat 1.248.000 Ft-ba kerülne, de akciósan is 999.000 Ft.

Hihetetlen ár egy kipufogóért, de a gondos gazdinak minden pénzt megért!

Mi sem találkoztunk még ilyen kipufogóval ami ennyibe került volna, ezért ez a cikk apropója… Brutál szép és a hangja pedig zseniális! Természetesen le is videóztam, hogy halljátok is a hangját.

Egy biztos, hogy DB killer nélkül nem túl pihentető az utazás a Ducatin. :)

Íme a közelebbi képek:

Öhlins teleszkópok is kerültek a kipufogó mellé

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending