Csatlakozz hozzánk

Akciók

Caberg HyperX: túrasisak, ahogy csak szeretnéd

Nem felnyitható, mégis lehet nyitott: egy sisak levehető áll-résszel – túrázóknak tökéletes

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A HyperX a Caberg új sisakmodellje a túraszektorban azoknak, akik a nagyobb lélegzetvételű gurulások mellett teszik le voksukat. Különlegessége ennek a nyitható bukónak a könnyedén eltávolítható elülső rész.

Ami ugyan banális dolog, de éppen ettől végtelenül sokoldalú ez a sisak, így elégíti ki a túrázós beállítottságúak minden igényét függetlenül az áthidalandó szakaszra vagy az éppen aktuális évszakra, időjárásra.

Mint nyitott (jet) sisak akár robogóra, városi mozgáshoz is megállja a helyét, zárt formátumban pedig teljes értékű fejvédő akár a világot átszelő kalandokhoz is. Az Easy Fit rendszernek köszönhetően az áll-rész már azelőtt levehető, hogy a sisakot főnkre illesztenénk. A látótér nagy, köszönhetően a széles (karcolódás- és párásodásmentes, UV-szűrős, fényre sötétülő) plexinek. Felül egy nagy légbeömlő, hátul két kivezetés gondoskodik és számtalan belső csatorna az optimális szellőzésről. Az állnál két beömlő vezeti a levegőt a plexi irányába, így megelőzve a páraképződést. A bélés teljesen kivehető és mosható, hipoallergén textilből készül.

A sisak Caberg Just Speak rendszerrel felszerelhető, ami az olaszok bluetooth-alapú wireless kommunikációs rendszere – segítségével nemcsak a mobiltelefonunk elérhető, de akár utas és vezető között is létrejöhet beszélgetés, csatlakozhatunk a GPS-re vagy hallgathatunk simán zenét is (intergrált RDS rádió vagy MP3 lejátszó az elérhető opciók). Mattfekete, metálfekete, antracit, ezüst és fehér és egy egyedi grafikás fekete-fehér változatban érkezett a piacra, immár a magyarra is. További információk a Motorázisnál.


Milyen kedved van? Milyen messzire mész? A Caberg HyperX alkalmazkodik hozzád…


A fekete áll-rész könnyedén eltávolítható, ha úgy akarod

Motoroázis

Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 138.
Telefon/fax: 465-0909, 465-0910
E-mail: info@motoroazis.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Web: www.motoroazis.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 8-18h
Szombat 9-13h
Vasárnap zárva

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending