Csatlakozz hozzánk

Akciók

Caberg Ego – szellőzés felsőfokon

Különleges szellőzőrendszerrel ellátott 2011-es Caberg modell a Motoroázis kínálatában

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Ha különös figyelmet fordítasz sisakod kiválasztásakor a megfelelő szellőzésre, akkor (is) érdemes megismerkedned a Caberg újdonságával. Az olasz gyártó Egója szellőzési szempontok szerinti alapos odafigyeléssel – és új technológia alkalmazásával – készült.

Az Ego egy eddig sehol másutt nem alkalmazott szellőzési rendszert használ, amelynek különlegessége az igen széles és hatékony légjárat. Neve CASC (Caberg Air Safety Concept, ami egyben szójáték is, hiszen a bukósisak olaszul “casco”), velejét pedig a héj tetején lévő, több, mint hatvan négyzetcentiméter felületű szellőzőnyílás adja, ami a belső héjszerkezetbe helyezett csatornákkal együtt dolgozva tökéletes szellőzést szavatol. A hátsó részen két kivezető nyíláson távozik a felesleges levegő.

A légnyílások – az alsó és a fölső egyaránt – maximálisan biztonságos, két rozsdamentes acélból lévő, a légáteresztés miatt perforált lap gondoskodik a tökéletes munkavégzésről. A szellőzés mértéke állítható, esős napokon vagy télies időben akár teljesen le is zárhatók a beömlők. De könnyen kitűnik a többi sisak közül agresszív formája miatt is. Integrált UV-szűrős plexije karcolás- és párásodásmentes, bélése egészében kivehető és mosható, légáteresztő, hipoallergén textilből készül. Négyféle színben (matt és fényes fekete, antracit és gyöngyház) és négyféle graikával kerül forgalomba, XS-től XXL-es méretekig.


Ebbe biztosan nem izzadsz bele…

Motoroázis

Cím: 1149 Budapest, Nagy Lajos Király útja 138.
Telefon/fax: 465-0909, 465-0910
E-mail: info@motoroazis.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Web: www.motoroazis.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 8-18h
Szombat 9-13h
Vasárnap zárva

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending