Connect with us
Suzuki

Blog

Bulcsu Rezső: Nagyfőnök lettem

Újabb magyar sikernek tapsolhatunk a motorsportban. Bulcsu Rezső “nagyfőnök” lett!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: BROrganisation.hu
Írta: Bulcsu Rezső

Mint arról már beszámoltam, a FIM Macao-i Kongresszuság a Közgyűlés elfogadta a szervezet új alapszabályát, amely fenekestől felforgatta az eddigi, begyepesedett szervezetet. Az új alapszabály hatálybalépésével minden eddigi FIM tisztség megszűnt, és az új szervezet minden tisztségére újra lehetett jelentkezni.

A változás óriási! A CCR (gyorsasági bizottság), amely eddig 16 fővel dolgozott, ezen belül a tagok által választott elnökkel, mindössze 6 főre zsugorodott, egy kinevezett igazgató irányításával. Persze szatelit csoportok is dolgoznak majd a szűk csapat irányításával.

Már a Kongresszuson megfogalmazódott az igény a FIM vezetői részéről arra, hogy jelöltessem magam a CCR Director-i pozícióra. Akkor ellenálltam. Később ismét megkerestek a FIM főnökei, és kérték, hogy vállaljam el a pozíciót. Sokat hezitáltam, és nagyon sokakkal beszéltem, kikérve a véleményüket. Végül múlt vasárnap meghoztam a döntést: jelöltetem magamat. Hétfőn, a jelölési határidő utolsó napján a MAMS-on keresztül elküldtük a kandidálást.

A FIM illetékes szerve ezután meghozta a kinevezési döntését, és a CCR Director-i pozícióba engem helyezett (négy kandidáló volt!). Ma a döntést a FIM hivatalosan is közzétette, így megbízatásom hatályba lépett.

Nagy meglepetés nem ért, viszont rádöbbentem, hogy mi vár rám a FIM munka terén a következő években. A Világ Gyorsasági Motorsportjának első számú vezetőjeként nem kevés feladat vár rám. Mindenekelőtt a munkatársaimat kell összeválogatni, lehetőleg úgy, hogy minden fontos területre igazi profikat állítsak. Erre december 2.-án, Estorilban a Világbajnoki Díjkiosztó során tartandó értekezletem lesz módom. Addig is megkezdődnek az egyeztetések. Ha minden igaz, az ünnepek után a teljesen új feladatot ellátó csapat összeáll, és megkezdjük a közös munkát.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending