Connect with us
Suzuki
just1 mx

Akciók

Bukógombát (v)egyetek!

Hogy hasznos-e a bukógomba? Íme az éles teszt.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Hogy hasznos-e a bukógomba? Íme az éles teszt.

Még november elején történt meg velem az a csúnya eset, hogy őméltóságom saját motorjával jókorát elesett. A sors iróniája, hogy egész nap a Safety-Hungarynél ügyesedtem-okosodtam, és amint kifordultam a Silverkart kapuján, az első gázhúzásra “produkáltam” magam a buszmegálló előtt.

Hozzá kell tenni, hogy egész nap szemerkélt az eső, amitől nyálkás volt az út,  és na meg már elég hideg is, nem beszélve a gyalázatos hátsó gumimról, így nem kellett túl nagy mozdulat a jobb oldali karon, hogy oldalra tegyem az RR-t.

Alig indultam el, sebességem se nagyon volt még, de így is eléggé odavágtam az oldalát. Ugyanis úgy döntött a motorom, hogy nem csak simán eldől, hanem balra-jobbra-balra, szépen egyre nagyobb, kínosan lassú kilengéssel felvezeti a hülyeségemet és csak azután fekszik el. Viszont szerencsére volt bukógombám, és most, hogy újra előhoztam a Hondát, szeretném megmutatni nektek, hogy mi és miért legyen az első, amit feltesztek a saját járgányotokra is.


Sokféle bukógombát láttam már, kicsit, nagyot, színeset, nem színeset és persze olcsót és drágát is. Nekem a Danger Bikes-tól piros, ergál fejű ValterMoto gombáim vannak, középen a blokknál és hátul a tengelyen is, ami ráadásul egyben emelőszem. Látszólag nem túl nagyok, viszont szépek és az áruk is rettentő kedvező. Nem merek rá megesküdni, de talán 15-16.000 Ft körül mozog egy pár ára. Hogy működik-e, megfogja-e az esést? Meg hát, a képeken itt a példa. Eléggé elhajlottak, mert ahogy himbálózott a motor hátulja, sokkal nagyobb erővel csattant oda, mint ha csak simán elcsúsztam vele. Megvédték a blokkot, a lengővillát, mindent, még az idomok sesérültek! A lábtartómnak viszont inthettem, mint ahogy a kormány végsúlyomnak is, de annyi baj legyen. A bukógomba nélküli eséshez képest, fillérekből megúszni egy ilyen malőrt.

Lényeg a lényeg, szeretném ajánlani nektek a ValterMoto gombáit, engem meggyőztek. És amellett, hogy jól néznek ki, még az áruk sem veszélyes. Ne spóroljatok vele, nem éri meg! Akit érdekel a dolog, keresse fel a srácokat a DangerBikes-nál.

A ValterMoto bukógombákat megtaláljátok a DangerBikes-ban:

cím: 1132. Bp., Gyöngyház u. 4.
web: www.dangerbikes.hu
e-mail: info@danger.hu
tel: +36-205-DAN-GER (+36-205-326-437)

nyitva: hétköznap 17-20 között, kivéve pénteken, akkor 17-19 között

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending