Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Akciók

Budapest legszebb üzlete: Motoroázis

Nem régiben új helyre költözött a Motoroázis, az új szalont szeretném megmutatni nektek

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Nem régiben új helyre költözött a Motoroázis, az új szalont szeretném megmutatni nektek

Szerintem magát a céget a többségnek nem kell bemutatni, szinte így vagy úgy mindenki kapcsolatban áll a 1992 óta működő motoros bolttal.  Ha másról nem is, az Arai-ról rögtön beugrik az embereknek, hiszen ők a magyar importőrei a világ talán legjobb sisakjait gyártó márkának. Mostanra, az elmúlt 17 év alatt szép lassan kinőtték magukat és az eddigi XIII. kerületi Tüzér utcai székhelyüket áttették a Nagy Lajos király útja 138-ba, a Bosnyák térhez közel. Ez egy dolog, az pedig egy másik, hogy szerintem Budapest legszebb, legrendezettebb motoros boltját sikerült felépíteniük.

Pár hete volt a hivatalos megnyitó, családias hangulatban elbeszélgettünk, ettünk-ittunk, örömködtünk és gratuláltunk Gyurica Sándornak (a tulajdonos) a szalonhoz. Mert nem a bolt és nem az üzlet szó jut eszembe, amikor belépek az új Motoroázisba, hanem a SZALON, így csupa nagybetűvel. Nagyon szimpatikus a tágas, szépen kivilágított tér, a színek kellemesek hatást kölcsönöznek, nagyon jó, központi helyen van a kör alakú pult. Onnan pedig egész a plafonig kígyózik fel az “égig érő út”, ami ha metaforikusak akarunk lenni, akkor tekinthető a motorosok oázisának, amiről a cég is kapta a nevét.


A váróban ülve.. középen az “égig érő út”

Tetszik, hogy minden márkájuknak külön részt szenteltek, így könnyen átlátható és kényelmesen el lehet csemegézgetni a vásárlóknak a bő kínálatban. Arai, Clover, Caberg, Bikers, Givi, ABUS, Helite, Motul, Repsol, hogy csak a nagyobbakat említsem és persze mindenből, minden. Akciós állvány is van, szóval aki a mínuszokra vágyik, mehet oda is, nem muszáj egész az Északi-sarkig utazni.

Nagyon igényes az ABUS és a Clover fal melletti dupla próbafülke is, de egyébként a szalon több pontján vannak ember nagyságú tükrök, ha meg akarjuk nézni magunkon a felszereléseket. Ruházaton kívül mindenféle alkatrész is fellelhető a Motoroázisban, leginkább a kopó-, fogyó dolgokra gondolok: lánckerék, lánc, karok, fékbetét, szimeringek, tömítések, stb-stb. Na meg az olajok, amiből rögtön két márkát is találunk a MOTUL és a Repsol lévén.

A kirakat melletti sarokban van még egy váró is, hogy kicsit kibírhatóbb legyen a kedves vásárló kedves kísérőszemélyzetének kedves várakozása :). Nagyon őrjítő tud néha lenni, főleg egy motorozás iránt kevésbé rajongó párnak, barátnak vagy családtagnak, ha órákig próbálgatunk egy-egy bőrruhát, sisakot, csizmát. Olyankor hívjuk meg őket a várónál lévő automatából egy kávéra vagy forrócsokira, vagy mindkettőre, bízva abban, hogy attól megnyugodnak még egy negyed órára :). Mi meg visszaülhetünk a csizmás fal előtti kis ülőalkalmatosságra és próbálgathatjuk sorra a lábbeliket.

A megnyitón már készítettem egy halom fotót, hisz volt nálam gép, nagyon megtetszett a szalon és összeraktam a kettőt. El is határoztam, hogy írok egy cikket az átköltözésről és az új Motoroázisról, de sajnos azok a képek egy szép verőfényes napon a memóriakártyámmal együtt a mennybe mentek, és így füstbe ment a terv. Viszont mivel a minap megint arra jártam, újrafotóztam mindent, igaz az ünnepi hangulatot most ezért lemaradt, de legalább meg tudom nektek mutatni Budapest legszebb szalonját. Remélem nektek is tetszik.

Tehát az új cím: 1149. budapest Nagy Lajos Király útja 138.
web: www.motoroazis.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8.00 – 18.00
Szombat: 9.00 – 13.00

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending