Csatlakozz hozzánk

Vezetéstechnika

Budapest legjobb rendőrmotorosai

Akadálypályán bizonyítottak a főváros legügyesebb motorosrendőrei

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Kiderítették, ki az idei év legjobb motoros rendőre a fővárosban – a kupák mellett BMW tesztvezetést is kaptak a legügyesebbek.

Szeptember végén, Dunakeszin rendezték meg a „2011. év legjobb budapesti motoros rendőre” versenyt. A Hungária Rendőregylet és a Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottság közös eseményén Zámbó Balázs, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere adta át a tesztvezetésre jogosító ajándékutalványokat a legjobban teljesítő rendőröknek.

A versenynek az „Alapítvány a Balesetmentes Közlekedésért” Dunakeszin található pályája adott otthont, ahol a résztvevő 35 budapesti motoros rendőrnek 7 összetett feladatot kellett teljesítenie a mintegy 300 darab bójával kijelölt pályán 15 éves BMW K75-ös motorkerékpárok nyergében. Minden indulónak egy lehetősége volt a próbálkozásra, majd a legjobb 10-be bekerültek kaptak még egy esélyt a javításra. A szoros versenyben végül az első helyen Jordán Attila végzett, a második Téglási József, a harmadik helyezett pedig Soós Krisztián lett.  A dobogós helyezést elérő rendőrök személyenként egy darab, egy hétre szóló motoros tesztvezetési ajándékutalványt vehettek át.


15 éves K75-ös BMW-kkel zajlott a “mérkőzés”

Zámbó Balázs a következőképpen értékelte az eseményt: „A verseny nagyon színvonalas volt és egyértelműen bemutatta, hogy a budapesti motoros rendőrök manőverezési tudásszintje kiváló. Nagy örömömre szolgált az első három helyezett részére díjként átadni a BMW motorkerékpárok tesztelésére jogosító voucher-t”.


A rend legügyesebb őreinek Zámbó Balázs adta át a díjakat


A 35 “versenyző” dobogósai és a közel 300 bójából álló “hadszíntér”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending