Csatlakozz hozzánk

Akciók

Brutális akciók: 7 éves a Moto.hu

A Moto.hu és a Motorparts kéthetes ruházati vására! Egész hétvégén LS2 akció

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Hét éves lett a Moto.hu motoros szaküzlet és outlet, ennek örömére a héten “brutális akciók” várnak! De még a jövő héten sem maradtok engedmény nélkül…

A Motorparts Motorosbolt és a Moto.hu közös akciójának keretein belül két héten keresztül vásárolhatod meg kedvezményesen a különböző motoros kiegészítőket és ruházatot. Hétvégén például az LS2 bukósisakokra és ruházati termékekre (dzseki, nadrág) kapsz garantáltan 15 százalék engedményt, amely alól egyik LS2-darab sem kivétel – például az új karbon bukó sem!

Tavalyi LS2 tartósteszt felszereléseink alapján elmondhatjuk, hogy az ár-érték arányt figyelembevéve előnyösek a gyártó portékái, amit most ez a 15 százalékos leárazás tovább erősít. Ha jó áron akarsz középkategóriás bukót (például) vagy cordura (nyári) dzsekit, nadrágot, akkor érdemes beugranod június 3-án vagy 4-én a Moto.hu-ba.

A Moto.hu születésnapjára rendezett akciósorozat egyébként két héten keresztül tart: jövő héttől, azaz június 6-ától majd’ minden termék (kivétel az akciós és az outlet modellek) hét százalék kedvezménnyel kapható a Moto.hu outletben. Az ilyen alkalmaknak köszönhetően nem csak az elő- és utószezonban vásárolhatsz jó áron motoros cuccokat – ne hagyd ki a lehetőséget!


Hétvégén 15% kedvezmény LS2-re, jövő héten pedig 7% (majdnem) mindenre

Hétvégi LS2-akció:
Motorparts Motorosbolt


Cím:
IX.ker., Soroksári út 16.
INFOLINE: info@motorparts.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Telefon: 30/402 74 81 – 30/402 74 81
Web: www.motorparts.hu

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending