Csatlakozz hozzánk

Akciók

Bridgestone TH01 maxi robogó gumi

Sportos és biztonságos gumi maxi roboógóra – ez a  Bridgestone TH01

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A Bridgestone TH01 nevű abroncsai nagy teljesítményű maxi robogók gyári köpenyei, méghozzá sportguminak beillő tulajdonságokkal.

Ne gondoljuk, hogy csak a sportmotorokra való minőségi gumik gyártása a komoly feladat, mivel nagytestű robogók esetében egész más kihívásokkal néznek szembe a tervezők: kicsi kerékre nagy súly (és teljesítmény) – teljesen más felépítés, egyből borul a papírforma. Persze mi meg elvárjuk, hogy maxi robogónk minden körülmények között tökéletesen viselkedjen. Nos, a gyárilag TH01-el szerelt robogó tulajok elégedettek, ami annak fényében nem meglepő, hogy a Bridgestone Corporation a világ legnagyobb gumiabroncsgyártó cége! Több mint 150 országban értékesíti termékeit és 123 ezer főt foglalkoztat, így nem kell amiatt aggódnod, hogy esetleg kiforratlan technikát vagy gyenge minőségű árut kapsz a pénzedért.

Így van ez a TH01 nevű papucsok esetében is, amelyek például a Suzuki Burgmanok, és a Yamaha T-Max gyári tartozéka, méghozzá nagyon jó visszajelzésekkel. Ez az abroncs alapjában véve nagy sebességre készült, ahol egy nehéz motornak komfortos futást, kiváló úttartást kell biztosítania.


A Suzuki és a Yamaha is a japán gyártó abroncsait választotta csúcs-robogójához

Az első gumi mintázatának kialakítása eredményezi az abroncs semlegességét és kitűnő irányíthatóságát. Természetesen ezek radiál abroncsok, a szövetvázuk két réteg nylon, és két réteg aramid szál rétegből épül fel. Ez a konstrukció hozzájárul a könnyű kormányozhatósághoz és kezelhetőséghez nagy sebességnél. Az első gumi puha gumikeverékből készül, a csúszás kiküszöbölése érdekében. Ezek a kiváló minőségű első lépők 120/70 R15 méretben vásárolhatók meg a Burgman-ekre, ill. 120/70 R14 való a T-Max-re. A TH01 első gumi ára  T-Max-hez – akciósan – valamivel húszezer Ft fölött van, és a 650-es Burgman-re sem sokkal (kb. egy ezressel) drágább.


A TH01 mintázata a biztonság és sportosság igényét egyszerre elégíti ki

A hátsó gumi szintén sportos mintázatú, melynek már ránézésre is jó a vízelvezetése. A gumikeverék maga szilika adalékban gazdag, így hosszú élettartamra és megfelelő tapadásra számíthatunk vizes körülmények között is. A hátsó abroncs övszerkezete az ún. MS Belt technológiával készül, így biztosak lehetünk a kiváló komfortban és a nagy sebességnél is könnyű irányíthatóságban. A hátsó papucsot Burgman-re 160/60 R14, T-Max-re pedig 160/60 R15 méretben vásárolhatod meg, nem sokkal többért, mint az első lépőt (1-3000Ft a differencia – akció keretein belül).


Ezen a Burgman-en hátul már nem TH01 figyel…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending