Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Breaking news – Elmarad a Budapest motorkiállítás!!!

A nagy márkák nélkül értelmetlen lenne motorkiállítást tartani, így a motorosboltok a saját üzleteikben várják a vásárlókat rengeteg akcióval!

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Már egy ideje lógótt a levegőben a döntés, mert egyre többen mondták le az idei kiállításon való részvételt, ami lássuk be a meghatározó márkák nélkül tényleg értelmetlen is lett volna. Amikor megírtuk, hogy jönnek motormárkák is, akkor ennek még nagyon lehetett örülni, mert úgy volt, hogy az importőrök egyáltalán nem vesznek részt az eseményen.

Most érkezett a sajtóközlemény, miszerint már biztos, hogy elmarad a rendezvény!

 

A Hungexpo Zrt. értesíti a közönséget, hogy a február 23–25. között esedékes Budapest Motor Fesztivál elmarad.

A cég minden körülményt mérlegelve a látogatók érdekében hozta meg ezt a nehéz döntést. Miután a nagy motor importőr cégek egy része jelezte, hogy idén nem vesz részt a szezonnyitó rendezvényen, a Hungexpo az utolsó pillanatig tárgyalt a legjelentősebb márkákat forgalmazó kereskedőkkel és potenciális kiállítókkal, azonban támogatás hiányában több partner is visszalépett a megjelenéstől.

A Hungexpo számára a látogatók és kiállítók elégedettsége a legfontosabb érték, a cég vezetése úgy véli, hogy a jelen körülmények között nem tudja biztosítani a megszokott színvonalú motoros seregszemlét, és a piaci szereplőkkel együttműködve a jövő évi kiállítás megszervezésére koncentrál. A cél továbbra is az, hogy fenntartva a folyamatos véleménycserét a szakma képviselőivel, az ország legnagyobb ilyen típusú rendezvényét kínálják évről-évre a mintegy 30 ezer érdeklődő látogatónak.

A már megvásárolt jegyek árát a szervezők visszatérítik, a kellemetlenségért elnézést kérnek. A változás, az ugyanebben az időben megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-t nem érinti, melyre a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

 Ennek kapcsán egy jó hírt azonban tudunk közölni veletek Kedves olvasók!

A szezonnyitó vásár nem marad el, csak a motorosboltokba kell elmenni érte, nem a Hungexpo területéről kell hazacipelni az olcsósított portékát.

PARTNEREINK UGYANÚGY AKCIÓZNAK MINTHA KINT LENNÉNEK A KIÁLLÍTÁSON!

A MotoPartsShop üzletében hétfőtől minden AFX, ALPINESTARS, ICON, THOR és 100% motoros felszerelés, illetve ruházat és az utángyártott alkatrészek is akciósak lesznek.

15-70% engedménnyel vihető haza az üzletben található készletből bármi és az üzletben leadott rendelésekre is vonatkozik a kedvezmény!

 

A Motostar is tett egy bejegyést a Facebook oldalán, hogy mivel fog ebben az időben várni benneteket:

A 2018-as Motor Fesztivál elmarad! Ezért úgy döntöttünk, hogy nem veszünk részt az idei kiállításon. Ennek ellenére szeretnénk emlékezetessé tenni ezt az időszakot, és egy rendhagyó, szezonváró hetet tartani, hogy mindenki számára elérhetők legyenek azok a kedvezmények, amelyek a kiállításokat vonzóvá teszik. Nagyobb árukészlettel, rendkívüli hétvégi nyitva tartással és kiállítási kedvezményekkel várunk mindenkit üzletünkben a kiállítás teljes hetében:
– február 19-25 (hétfőtől vasárnapig) 10-18-ig tartunk nyitva!
– Új, 2018-as modellek 10% kedvezménnyel
– 2017-2018-as modellek 15% kedvezménnyel
– 2017-es és korábbi modellek 20-30% kedvezménnyel

 

Az Euromotor is hasonlóképpen kommunikált:

Ez az elrendezés már biztosan nem valósul meg idén. Talán majd jövőre…

MentésMentés

MentésMentés

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Trending