Connect with us

Hírek

Bradley jelentkezik

A Brit kész az első versenyére a Red Bull KTM Factory Racingnél

Published

on

Sportster
RST AIRBAG

„Tehát itt vagyok és kezdődik a szezon. Nem tudom elhinni, hogy már 13 évvel ezelőtt mutatkoztam be a 125-ös Spanyol Nagydíjon, Jerezben. Az új MotoGP szezon alatt nincsenek illúzióim, tudom, hogy kemény lesz, különösen az elején, és az első három versenyen; Katarban, Argentínában és Texasban.

Az új Red Bull KTM csapat is tudja mi vár rájuk, rám, és meg kell mondjam, fantasztikus munkát végeztek.

A teszteken felkészültünk a legkeményebb motorsport bajnokságra a világon. Mindenki tudja, hogy nem szabad sokat aggódni, több éves munka van abban, amilyen köridőket mentünk. Két év múlva jár le a szerződésem, addigra kiderül mit értünk el a KTM-mel. Ez egy folyamat, és nem egy eredmény ezen az egy ponton, halad, megy tovább, és mindent hálásan fogadunk. A pontozással elégedettek vagyunk.

Nagyon élveztem, hogy részt vehettem a motor fejlesztésében és tesztelésében. KTM összehozott néhány igazán jó fejlesztőt, forrásokat, meg tanultunk gyorsan reagálni a változásokra és ötleteltünk, mind a magam, és a csapattársam Pol Espargaro. Rengeteg privát tesztet hajtottunk végre különböző pályákon. 15 napos tesztelés alatt öt különböző futóművet használtunk, és sok különböző konfigurációkat. Mindannyian nagyon optimistán kezdünk bele a katari versenybe vasárnap, de mint mondtam, nincsenek illúzióim. A MotoGP még soha nem volt ennyire jó és versenyképesebb, mint az elmúlt évben. Kemény menet lesz mindenkinek. Úgy gondoljuk a motornak nincsenek gyenge pontjai, egészen közel kerültünk a riválisainkhoz.

Az egész nagydíjon edzéseken leszünk, vizsgálatok és tesztelések sora vár ránk. A KTM 15 hónapja kezdett ebbe bele, és olyan csapatok ellen harcolunk, akiknek több éves MotoGP tapasztalata van. Próbálunk felzárkózni, szerintem egész jól haladunk.

Egész télen sérült térddel dolgoztam, úgy érzem, nem fog kihatni rám, amikor motorozom. Keményen dolgozom, hogy visszanyerjem a balesetem előtti állapotomat. Testileg és lelkileg felkészültnek érzem magam. „

1 Comment

1 Comment

  1. Benkő Zsolt

    2017.03.22. at 13:47

    Én birom ezt a Kovácsot 🙂 meglátjuk, hogy muzsikál idén…

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending