Csatlakozz hozzánk

Hírek

Borsay Szabb – Kunmadaras évzáró

Az évzáró nem sikerült, úgy ahogy Szabb szerette volna. Küzdelmes szezonon van túl.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Sziasztok!

A NitrOlympx után nem volt sok időm kipihenni magam, ugyanis csütörtök délután már Kunmadarason volt lehetőség tesztelni a motort a pénteki verseny előtt. Ahogy megérkeztem a pályára rögtön neki is láttam a sátrak felállításának, a nevezésnek, a gépátvételnek, hogy legalább még egy futamot tudjak menni aznap. Már a naplementében de ez végülis sikerült.

Sajnos a nitro rendszer beállítása még mindíg nem volt jó, így leginkább azt próbálgattam. Pénteken aztán felraktam egy nagyobb (48mm) karburátor sort, amivel érezhetően erősebb lett a gép, de még mindíg csak szívó üzemmódban, mert a nitrotól mindíg betorpant és ez sok időbe került.

Péntek délután a döntőbe jutásért az olasz Davide Ricci-vel mentem akitől 0,01 mp-el kaptam ki úgy, hogy én 0,1mp-el jobb időt futottam de az ő reakció ideje jobb volt, így a 3. helyen végeztem. Szombaton aztán úgy nézett ki végre megtaláljuk a nitro beállítását, amivel akár 1mp-el is jobb időt tudtam volna futni, erre a rajt után összeakadt a váltó és úgy bentmaradt az első sebességben, hogy ki se tudtuk venni.

Sok tapasztalattal zártam ezt az évet és 2011-ben a saját utamat fogom járni, mert az Olaszokra sajnos nem lehet számítani és ez nekem idén a bajnoki címembe került.

Üdv: Szabb

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending