Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Borsay negyedik a Hockenheimringen

Szabb a hétvégi NitrOlympx-en érte el ezt a kiváló eredményt

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Nagyon úgy tűnik, hogy végre véget ért Szabb idei pechszériája: a németországi Hockenheimringen rendezett híres NitrOlympx-en a negyedik helyre hozta be a Hayabusa dragot! A “Black Cat” tulaja számol be a történtekről.

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a 25. NitrOlympx verseny Németországban, ahol a Pro Eleminator osztályban a 4. helyezést értem el!

Szerda este 10-kor tudtunk elindulni Pestről és reggel 10-re értünk a Hockenheimringre. Csütörtökön elintéztük a nevezést és a gépátvételt majd felállítottuk a sátrainkat, utána kipakoltunk. Az első időmérő péntek reggel volt, ahol  – nitró nélkül – csak kipróbáltam a motort. Ezután addig tologatták a mi csoportunkat, míg nem tudtunk, csak szombaton menni még egyet. Az elért időm alapján bejutottam a legjobb 16-ba, ahol egy német versenyzőt sikerült magam mögé utasítanom. A legjobb négy közé jutást a vasárnap délután eleredő eső akadályozta meg, ugyanis egy elég gyenge, régi motor ellen kellett volna színte “csak” végig mennem a pályán és a négyben vagyok – de az idők alapján így is a 4. lettem! Egy ilyen színvonalú versenyen még a legjobb 16 közé kerülés sem könnyű, de nekem egy kis szerencsével sikerült egy nagyon jó eredményt elérnem.
 
Szeretném megköszönni az összes támogatóm segítségét:

X-Bike, Suzuki, Monster Energy, Mugen Race, Motul


A “Fekete Macska” és gazdája, jobbra pedig a magyar csapat a depóban


Szabbnak végre már egy kis szerencséje is volt

 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending