Csatlakozz hozzánk

Hírek

Borsay negyedik a Hockenheimringen

Szabb a hétvégi NitrOlympx-en érte el ezt a kiváló eredményt

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Nagyon úgy tűnik, hogy végre véget ért Szabb idei pechszériája: a németországi Hockenheimringen rendezett híres NitrOlympx-en a negyedik helyre hozta be a Hayabusa dragot! A “Black Cat” tulaja számol be a történtekről.

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a 25. NitrOlympx verseny Németországban, ahol a Pro Eleminator osztályban a 4. helyezést értem el!

Szerda este 10-kor tudtunk elindulni Pestről és reggel 10-re értünk a Hockenheimringre. Csütörtökön elintéztük a nevezést és a gépátvételt majd felállítottuk a sátrainkat, utána kipakoltunk. Az első időmérő péntek reggel volt, ahol  – nitró nélkül – csak kipróbáltam a motort. Ezután addig tologatták a mi csoportunkat, míg nem tudtunk, csak szombaton menni még egyet. Az elért időm alapján bejutottam a legjobb 16-ba, ahol egy német versenyzőt sikerült magam mögé utasítanom. A legjobb négy közé jutást a vasárnap délután eleredő eső akadályozta meg, ugyanis egy elég gyenge, régi motor ellen kellett volna színte “csak” végig mennem a pályán és a négyben vagyok – de az idők alapján így is a 4. lettem! Egy ilyen színvonalú versenyen még a legjobb 16 közé kerülés sem könnyű, de nekem egy kis szerencsével sikerült egy nagyon jó eredményt elérnem.
 
Szeretném megköszönni az összes támogatóm segítségét:

X-Bike, Suzuki, Monster Energy, Mugen Race, Motul


A “Fekete Macska” és gazdája, jobbra pedig a magyar csapat a depóban


Szabbnak végre már egy kis szerencséje is volt

 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending