Csatlakozz hozzánk

Hírek

Borsay megszerezte az első győzelmet

A második versenyen már nyert a spéci Hayabusa.

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Egy hónapja érkezett magyarországra a két éve még az Európa bajnokságon szereplő Suzuki Hayabusa dragbike ami a múlt hétvégén a második versenyén állt rajthoz és nyert, Borsay Szabolccsal a nyergében!
Szabolcs nem bízott semmit a véletlenre, ezért elhozta Carlo-t olaszországból, azt a szerelőt, aki 10 éve épít és szerel ilyen motorokat, ebből 5 évet amerikában a dragster sport hazájában!

“Már csütörtökön a helyszínre érkeztünk tesztelési céllal és hogy megtaláljuk a tökéletes beállítást a Kunmadarasi beton pályához. A tesztnek na és az új multi stage kuplungnak köszönhetően, már a pénteki szabad edzésen javítottunk a múltkori időmön, de még nem
voltam elégedett az elért 8.8 másodperces idővel. Ez a szombati időmérőre 8.5 másodpercre sikerült javítani,így második idővel kerültem a legjobb nyolcba! Az ember azt gondolná, hogy a 8.8 és a 8.5 között alig van különbség, hát közeledve a 7-ttel kezdődő időkhöz, egyre nehezebb és nehezebb a dolog!

 

A döntőig sima volt az út, folyamatos jó időkkel, Carlo-nak köszönhetően tökéletes technikával, műszaki hiba nélkül jutottam a döntőbe. A döntőt a szombati esőnek köszönhetően vasárnap, ragyogó napsütésban futottuk le Nacsa Zsoltival. Davide a Whiterace dragteam főnöke (tőlük jött a motor) több tanáccsal látott el a döntő előtt. Beálltunk a rajtba és a zöld lámpára -0.13-as reakció idővel!- kilőttem, végig a saját motoromra koncentráltam és csak a célvonal után néztem oldalra, ekkor tudatosult bennem, hogy nyertem méghozzá a hétvége legjobb idejével 8.4m-256km/ó!!! Amikor a videót elemeztük tünt fel, hogy a motor kb-70-80 méteres gumicsíkot húzott a betonra, erre Carlo csak annyit mondott, hogy ez ragaccsal lekent pályán 7.8 – 7.9 másodperc lett volna, egy szívó motorral nitró nélkül…”
Egész hétvégén tökéletesen működött a technika, teljesen probléma mentesen mentünk és a csapatban a hangulat is nagyon jó volt! Ezek után beszélgettünk a jövőről, ami valószínüleg egy téli máltai teszteléssel fog folytatódni, majd jön 2009, ki tudja talán egész évben a komplett olasz csapattal!!!!


Köszönet a szponzoroknak:
Magyar SUZUKI zrt, X-BIKE, Whiterace.it, Berik, Shoei, Oakley, MOL

 

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending