Connect with us
Suzuki
just1 mx

Újdonság

Tedd egyedivé a felszerelésed!

Bőrruha feliratozás a Katayungánál: minőségi munka, amelyet szívesen ajánlunk! Ez a legjobb, ami egy bőrruhával történhet…

Published

on

katayunga
jgpr
RST AIRBAG

Bizonyára sokan hallottatok már erről a furcsa névről, hogy Katayunga és lehet, hogy azt is tudjátok, hogy bőrruha tisztítással foglalkoznak, de most egy új oldalukról szeretném neketek bemutatni őket.

Régen, úgy 8-9 évvel ezelőtt, amikor még versenyeztem, rájuk bíztam az egyik egyrészes bőrruhámat egy esés után, hogy hozzák rendbe, mert elég sok helyen lehorzsolódott a festék róla és nagyon koszos lett a hempergés miatt. Szerencsére nem szakadt nagyon szét, így menthető volt a méretre gyártott Dainese ruhám. Visszakaptam, örültem neki, de ezt a ruhát ma már nem tennék ki a kirakatba… Ezért is vittem vissza most hozzájuk, hogy bizonyítsák be, mennyit fejlődtek (nemsokára újjáéled ez a ruhám is, ami a szekrényben porosodott már régóta)…

Ugyanis olyan fejlődésen ment keresztül a kis manufaktúra az évek során, hogy el sem akartam hinni, amikor a CB1100-as tesztre készült feliratozott fekete bőrkabátom elkészült. Zsuzsi a cég tulajdonosa, akivel leegyeztettük, mit hová szeretnék a kabáton. Elküldtem neki a logónkat vektoros formában, a többi dolgot pedig rájuk bíztam, mondván most ezt is leteszteljük, hogy milyen minőségben dolgoznak a lányok. Azt kell mondanom, hogy hibátlan a munka, amit visszakaptam. Minden felülmúlja az elvárásaimat! A logók nem ollóval lettek kivágva, hanem lézerrel, amitől a bőrdarab széle nem foszlik, hanem szépen el van kicsit “égetve” és még be is lett szegve. A logónkban lévő sisakok fekete részei hímezve vannak az UV sárga perforált bőrre. A betűk pedig egyesével felvarrva.

Nem győzök benne gyönyörködni. Ez a kabát volt az, amit a legritkábban használtam a tesztjeink során, mert túl fekete volt és nem nagyon szeretem már, ha nem vesznek észre. Most viszont az UV sárga feliratok szinte láthatósági felszerelést varázsoltak belőle, így idén biztos sokat fogjátok ezt látni rajtam. Egyébként még egy hibája van a kabátnak, hogy hátul a nyakánál a sisak odatapad és nehéz elfordítani a fejem motorozás közben, főleg sportosabb gépeknél igaz ez, ahol jobban hátra kell hajtani a fejem. Na ezt is megoldják a lányok, úgyhogy erről is olvashattok legközelebb ebben a sorozatban.


Bármilyen ruházati felszerelés ügyében keressétek őket, mert amellett, hogy mindent meg tudnak menteni, még méretre is igazítják a ruháitokat, vagy akár méretre is gyártanak, egyedi elképzelések alapján. Az árak nem veszélyesek és a határidőket is szépen be tudják tartani. Akinek esetleg nem ilyen jó a tapasztalata velük, az itt a hozzászólásokban elmondhatja, hogy tanulni tudjanak belőle.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending