Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bordó brutalitás

Jövőre már két színben kapható a Yamaha VMax, legalábbis Amerikában.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Annak idején a híres Ford T-modellt bármilyen színben meg lehetett rendelni, feltéve, ha az fekete volt. A brutális Yamaha VMax eddig szintén csak feketében volt kapható, de 2010-től már bordó fényezéssel is árusítják – Amerikában biztosan.

Az Egyesült Államokban a hangvillások Star Motorcycles márkanév alatt forgalmazzák choppereiket, cruisereiket és a VMaxot is, utóbbiból – a helyi szokásoknak megfelelően – igen korán bemutatták a jövő évi modellt. Nagy újdonságra persze nem kell számítani, a VMax még mindig friss és ropogós, csupán egy bordó fényezéssel bővült a kínálat. Arról egyelőre nincs hír, hogy az európai piac is kap-e más színvariánsokat, az viszont valószínűnek tűnik, hogy a drágulás minket is elér: az USA-ban 17 990-ről 19 500 dollára emelkedik a moci listaára.

A VMax járt a Tesztmotor.hu szerkesztőségében is, BenZso cikkét a vadállati élményekről és a derékfájás-gyógyító hatásról itt olvashatjátok. Ja, és várjuk a javaslatokat, hogy milyen színekben szeretnétek látni a gépet! Hátha a Yamaha rugalmasabb e téren, mint annak idején Henry Ford volt.

Galéria: Yamaha VMax bordóban

{kl_php}include(“dealer/yamaha.php”);{/kl_php}

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending