Csatlakozz hozzánk

Akciók

Bomba Árak a Shox-ban

Hogyan vásárolhatsz olcsón ruhát, sisakot, alkatrészt és túra-kiegészítőt?

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Egy Motoros Áruház nem kínai piac. Nem alkudozhatsz az eladóval, és nincsen „szok, occo” árképzés sem. Ha szeretnél még jobban járni, mintha csak simán vásárolnál egy terméket, kénytelen vagy várni az alkalmat, hátha arra, amit kinéztél, éppen valamilyen akció lesz. És ha – ne adj’ Isten – bejön, amire vártál, még egyáltalán nem biztos, hogy azt a terméket, amire szükséged van, nem viszi el előled egy – még nálad is élelmesebb – figura…

A Shox Motoros Áruházban az ún. Bomba Áras termékeket azoknak találták ki, akik kifejezetten jó ár-érték arányú, de olcsó motoros holmikra hajtanak. A logó minden termékcsoport jó néhány darabjánál megtalálható, az ezzel jelzett ruhákat, bukósisakokat, alkatrészeket és túra-kiegészítőket egész évben nyomott áron vásárolhatod meg.


Keresd a logóval jelzett shoxos cuccokat! A képen a Jet-820 zárt bukósisak
Mi a Bomba Áras termékek titka?

Mindegyiknél más és más. A motoros ruházatnál jellemzően a dizájnt egyszerűsítették le annyira, hogy még ne menjen a funkció rovására. Bukósisakoknál az olcsóbb, egyszínű darabok és a kifutó modellek némelyike kaphatta meg a titulust, míg műszaki cikkeknél és túrafelszereléseknél a nagy mennyiségben berendelt, populáris termékek. És itt van még a marketingköltség, illetve annak hiánya. A Bomba Áras termékeket nem hirdetik külön magazinokban vagy a TV-ben – azokat csakis a SHOX Katalógusban és személyesen az Áruházban „szúrhatod ki”.


A Fresh női motoros dzseki és nadrág szintén Bomba Áras termékek

SHOX Motoros Áruház

Budapest, 1033 Szentendrei út 89-93.
Vevőszolgálat: 06-1-430-1035
Forró vonal: 06-30-640-6801
www.shox.hu >> innen letöltheted az akciós Shox katalógust!
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 10:00-18:00-ig
Szombat: 10:00-14:00-ig

– a Shox női motorosruhák legfrissebb tartósteszt beszámolóját ITT olvashatod

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending