Connect with us

Hírek

Boldog születésnapot Talma!

A bajnokunk ma ünnepli 29. születésnapját. Koccintsatok rá egyet ti is!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Talmács Gábor, a legismertebb és legsikeresebb magyar motorversenyző 1981. május 28-án született, tehát épp a mai napon 29 éves. Ha az este isztok valamit a vacsora mellé, és nincs más alkalom, akkor koccintsatok Talma egészségére! Ha szeretnétek olvasni róla, hogy hogyan jutott el a világbajnoki címig, olvassátok el ezt és ezt a cikket.

A következő versenye egyébként jövő hétvégén lesz az olaszországi Mugelloban. Szükség lenne a jó szereplésre, hiszen Gábor a pontversenyben egyáltalán nem áll rosszul, így ha folytatódik a trend, miszerint szinte megjósolhatatlan az első 10 helyen végző versenyző kiléte, sokat ugorhat előre a ponttáblán.

Talma jelenleg a 6. 25 ponttal, akár csak a szintén 125-ös bajnok Thoma Lüthi. A magyar egykori csapattársa, Sergio Gadea csupán 1 ponttal tudhat többet a zsebében, a Suter vázas Julian Simon pedig még további kettőt. A maga 35 pontjával az aktuális harmadik Corsi sincs fényévnyi távolságban, bár versenykörülmények között nem lesz könnyű 10 pontot hozni rajta, nagyon gyors pilóta. Ám ha esetleg nullázik Olszaországban, akkor Talma akár az összesített dobogó harmadik fokára is feljuthat!

Persze ebbe lesz beleszólása a rettenetesen gyors franciának, Jules Cluzelnek, valamint Rolfo-nak és Alex Debonnak is, aki az előző versenyen akár az első háromban is végezhetett volna, ha nem esik el. Izgalmas futamnak nézünk elébe! Hajrá Talma!

 

1. T. Elias 63
2. S. Tomizawa 45
3. S. Corsi 35
4. J. Simon 28
5. S. Gadea 26
6. Talmácsi Gábor 25
7. T. Lüthi 25
8. J. Cluzel 21
9. R. Rolfo 21
10. A. Debon 20
11. Y. Takahashi 13
12. A. Iannone 13
13. F. Nieto 11
14. M. Pasini 10
15. Y. Hernandez 10

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending