Csatlakozz hozzánk

Hírek

Bódis Ricskó Moto3-as versenygépet próbálhat

Talmácsi Gábor mentoráltja – aki az idei évben a Superbike vb betétsorozatában, a European Junior Cup bajnokságban megy az élmezőnyben – egy visszautasíthatatlan meghívást kapott…

Közzétéve

ekkor

bodis ricsko moto3
RST AIRBAG

Lehetősége nyílik ugyanis kipróbálni egy Moto3-as versenymotort, melyhez sikerült előteremteni minden szükséges hátteret, így semmi akadálya annak, hogy Ricsi nyeregbe üljön a hétvégén. A fiatal magyar tehetség Talmácsi Gábor korábbi csapattársa, Andrea Iannone csapatának pilótájaként áll rajthoz az olasz bajnokság mugellói futamán. Ricsinek most először lesz alkalma körözni egy Moto3-as prototípus motorral, melynek a blokkja és a váza is Honda gyártmányú.

Az első találkozást mindenki nagyon várja, hiszen Ricsi elég magas versenyzőnek számít, így az első és legfontosabb kérdés az, hogy mennyire fér majd el a motoron és mennyire érzi majd komfortosan magát a gépen. A hétvégi menetrend alapján pénteken egy negyven perces szabadedzéssel kezdenek Ricsiék, majd szombaton egy 30 perces időmérőt követően lesz az első verseny. Vasárnap délelőtt egy 15 perces bemelegítés után következik a második futam.

Talma és tanítványa – és Iannone csapatának versenymotorja

“Hatalmas lehetőség mindez Ricsi számára és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy segítsem és támogassam tanítványom sportkarrierjét. Az EJC szezon végéhez közeledve döntéseket kell hozni a folytatást illetően is, így a legjobbkor jött ez a teszt, hisz a háttérben nagyon kemény munka folyik a jövővel kapcsolatban. Legalább annyira várom a hétvégi eseményeket, mint Ricsi” – nyilatkozta Talmácsi.

“Mesésen alakulnak a lehetőségeim és óriási köszönettel tartozok Talmácsi Gábornak, hogy folyamatosan lehetővé teszi számomra, hogy csak a versenyzésre kelljen koncentrálnom. Izgatottan várom, hogy felülhessek az AI29 Racing Team Moto3-as motorjára és igyekszem a lehető leggyorsabban alkalmazkodni az új motorhoz” – mondta Bódis Richárd.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending